Sulje mainos tästä

Haavisto ja Savaste pisteille, Weckmanille tikkejä

12.08.2017 - Motocross
Jere Haavisto.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Jere Haavisto ja Kim Savaste ajoivat suomalaisista tänään EM-pisteille Sveitsissä.
EM-luokkien ensimmäiset erät ajettiin tänään Sveitsissä hyvissä olosuhteissa.

EMX250-luokassa Jere Haavisto (7.) ja Roni Kytönen (10.) ajoivat itsensä suoraan viikonlopun kisaeriin. Kim Savaste joutui puolestaan hakemaan vauhtia last chance -erästä, jonka kautta hän nousikin kisaeriin mukaan.

Jere Haavisto onnistui hienosti tänään ajetun ensimmäisen erän startissa ja oli ensimmäisen kierroksen jälkeen viidentenä. Tuolla sijalla Haavisto jatkoi kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen, kunnes putosi neljä sijaa yhdeksänneksi. Loppuerän Haavisto ajoi välillä yhdeksäntenä ja välillä kymmenentenä, ollen maalissa 10. Savaste puolestaan oli ensimmäisen kierroksen jälkeen 30. ja aloitti sieltä nousunsa. Maalissa Savaste oli 19. ja otti kaksi MM-pistettä. Roni Kytönen oli hankaluuksissa erän alussa ja tuli ensimmäiseltä kierrokselta sijalle 39. Maalissa jämsäläinen oli 32.

Weckmanille tikkejä

EMX125-luokassa Emil Weckman onnistui aika-ajoissa hyvin ja oli oman ryhmän viidenneksi nopein, joten odotukset erään olivat korkealla. Weckman sai erässä kohtuullisen startin, mutta valitettavasti hän kaatui sen jälkeen. Kaatumisessa Weckman käteen tuli syvä haava ja hän joutui keskeyttämään sen takia. Erän jälkeen Weckmanin käteen ommeltiin tikkejä. Hänen osallistumisesta huomiseen toiseen erään ei ole varmuutta.

EMX300-luokassa Valtteri Malin oli aika-ajoissa kahdeksas, joka lupaili hyvää kisaerään. Malin ei kuitenkaan onnistunut startissa ja oli 17. Malin putosi alun jälkeen sijalle 24. ja oli maalissa 21.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01