Sulje mainos tästä

Haastava EM-erä Portugalissa

15.04.2018 - Motocross
Miro Sihvonen jäi pisteiden ulkopuolelle tänä viikonloppuna.
Kuva: Eric Laurijssen
EMX250-luokan toinen erä ajettiin Portugalissa kuraisissa olosuhteissa. Erä ei ollut helpoimmasta päästä Miro Sihvosellekaan.
EMX250-luokan kauden neljäs kisaerä ajettiin tänään Aguedan radalla Portugalissa. Yön sateiden jälkeen rata oli vielä erän käynnistyessä pehmeä ja kurainen, joten luvassa oli haastava kilpailu.

Eilen ajetussa ensimmäisessä erässä startissa kaatunut Miro Sihvonen oli tänään startin jälkeen 33, mutta oli jälkeen erän alussa hyvässä vauhdissa noustessa jo ensimmäisen kierroksen aikana sijalle 25. Seuraavalla kierroksella Sihvonen putosi kuitenkin neljä sijaa ja oli 29. Sihvonen aloitti näin ollen jälleen uuden kirin ja nousikin taas muutaman sijan, kunnes teki ilmeisesti virheen kolmannella täydellä kierroksella ja putosi sijalle 30. Sihvosen kisa jäi lopulta kesken neljä kierrosta ennen maalia.

Edit. 16:20 Sihvonen oli satuttanut polvensa toisella kierroksella ja joutui sen takia keskeyttämään.

Erän voitosta käytiin hieno taistelu eilisen voittajan Mathys Boisramen ja Norjan Kevin Horgmon kanssa. Ranskalainen piti lopulta pintansa ja ajoi niukkaan voittoon 0,3 sekunnin erolla. Brian Stubhart Moreau oli erän kolmas.

EMX250-luokan sarja jatkuu parin viikon kuluttua Venäjällä.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01