Sulje mainos tästä

Febvren kausi pilalle

06.03.2019 - Motocross
Romain Febvre loukkaantui kauden avauksessa Argentiinassa.
Kuva: Yamaha
MXGP-luokan vuoden 2015 maailmanmestari Romain Febvre joutuu leikkaukseen ja tulee olemaan viikkoja sivussa radoilta.
Febvre kaatui Argentiinan GP:n toisessa erässä ja hänet jouduttiin kantamaan radalta pois. Vaikka Yamaha-tiimi uutisoi alkuviikosta positiiviseen sävyyn ranskalaisen vammasta, niin lopulta tilanne oli täysin toinen. Febvre kävi tänään Hollannissa lääkärillä ja kuvauksissa selvisi, että hänen nilkassa oleva Talus-luu on murtunut kahdesta kohdasta. Febvren nilkka leikataan ensi tiistaina ja alustavien tietojen mukaan hän on radoilta pois kuusi viikkoa.

- Haluan palata pyörän päälle mahdollisimman pian. Arvioiden mukaan siihen menee kuusi viikkoa, mutta siinä vaiheessa olen ollut harjoittelematta kauan, eikä kuntoni tule olemaan hyvä. En osaa sanoa koska pääsen kunnolla ajamaan ja tällä hetkellä on tärkeintä hoitaa nilkka kuntoon, Febvre kertoi Yamahan tiedotteessa.

Alla video Febvren kaatumisesta.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut besserwisser, 08.03.2019, 08:54
Nyt ei ollut hyvää mainosta saapasfirmalle, ei saisi nilkka mennä sivukautta ympäri
Kirjoittanut Antti Hyökki, 08.03.2019, 12:26
Perinteinen solisluusiksakki ...Taitaa olla aika jytkyt polvituet käytössä. Joku paikka hajoaa aina tuollasella voimalla. Jos nilkka ei olisi taittunut, reisiluu tai sääriluu olisi poikki nyt. Tosi toivotonta yrittää pysäyttää 30-40km/h etenemisnopeus yhdellä jalalla. Olisi antanut pyöriä vaan ympäri, mutta eipä sitä paljoa kerkiä tuossa pohtimaan. Sitä mä ihmettelen, mikä sai noin taitavan kuskin istumaan tuossa ihme paikassa. Olisko vasen jalka lipsahtanut kiihdytyksessä pois tapilta-> ei päässyt ylös ja tuli potku persuuksille? ei tuollaista mokaa muu selitä...
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01