Sulje mainos tästä

Ennätykset uusiksi

12.03.2018 - Motocross
Justin Brayton voitti Daytonan supercrossin historian vanhimpana kuljettajana.
Kuva: James Lissimore
Justin Brayton laittoi ennätykset uusiksi lauantaina Daytonassa.
Justin Brayton teki historiaa lauantaina Daytonassa. Hän otti uransa ensimmäisen voiton, joka oli samalla hänen Smartop/Bullfrog Spas/Honda -tiiminsä ensimmäinen voitto ja myös hänen mekaanikkonsa Tony Berlutin ensimmäinen voitto isossa luokassa. Viikon kuluttua 34 vuotta täyttävästä Braytonista tuli samalla historian vanhin supercrossvoittaja. Braytonin voitto tuli näyttävällä tavalla, kun hän nousi kärkeen parin ajetun kierroksen jälkeen ja ajoi haastavassa kunnossa olleella radalla vakuuttavaan voittoon.

Finaalin jälkeen varikolla nähtiinkin paljon iloisia ilmeitä.

Kaikki täällä varikolla ovat varmasti onnellisia voitosta. Finaalin lopussa Eli Tomac tavoitti sinua, mutta sitten muutaman viimeisen kierroksen aikana nostit vauhtiasi.

- Yhdessä vaiheessa minulla oli melkein jo kymmenen sekunnin johto Cooperiin (Webb) ja ajoin hänen kanssaan samaa vauhtia. Samaan aikaan Tomac kuitenkin tavoitti meitä, ja ohitti nopeasti Webbin. Hän sai minuakin kiinni yhden kierroksen aikana todella paljon. Siinä vaiheessa mietin, etten varmasti anna hänen tavoittaa minua ja nostin vauhtiani.

Viime viikonlopun kisan jälkeen kerroit, ettet ole ihan kotonasi kun rata menee spooreille ja sitä kautta vaikeampaan kuntoon. Mutta tämä rata oli juuri niin vaikea kuin vain voi olla.

- En tiedä mikä minulla oli. Normaalisti kun tulen Daytonaan, tavoitteeni on ajaa kymmenen joukkoon ja päästä täältä mahdollisimman nopeasti pois. Mutta tänään kaikki tuntui erilaiselta. Kun menin alkuerässäni puomille, mietin, että voin voittaa tämän. Joskus asiat vain menevät niin, kun kaikki loksahtaa paikalleen.

- Mielestäni ansaitsin voiton täällä. Alussa tiesin, että minun täytyy ajaa mahdollisimman lujaa ja päästä kärkeen mahdollisimman nopeasti. Sen jälkeen ajoin hyviä kierroksia ja pääsin karkuun. Sain tosiaan eron jo melkein kymmeneen sekuntiin. Sitten seurasin toisena olevan kuljettajan aikoja ja ajoin itse sen mukaan. Kun Tomac nousi toiseksi, pystyin vastaamaan hänen vauhtiinsa ja ehkä häneltä meni siinä hieman usko minun tavoittamiseeni.


Steve Matthes

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01