Sulje mainos tästä

Dramaattinen alkuilta takana Tampereella

11.11.2017 - Motocross
Harri Kullas lähti toiseen alkuerään kolhintuneena Head 2 Head -erän jälkeen.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Tampereen Supercrossin alkuerät on saatu ajettua Tampereelle. Alkuillasta nähtiin myös dramaattisia vaiheita, loppuunmyydyn katsomon edessä.
Alex Ray oli alkuillan nimi Tampereella. Ray otti voitot molemmissa ajamissaan erissä ja starttaa yhtenä kovimpina suosikkeina illan finaaleihin. Ensimmäisessä alkuerässä Ray oli startin jälkeen toisena, mutta ajoi Harri Kullaksen kiinni ja ohittikin eilen kaikki neljä ajamaansa erää voittaneen Kullaksen.

Erien väleissä Tampereella ajettiin Head 2 Head -kilpailu. Siinä kilpailussa Kullas koko kovia, kun hän osui Hugo Basaulan kanssa yhteen maalihyppyrin jälkeen. Kullas otti tilanteessa kovemman osuman ja jäi hetkeksi aikaa radalle makaamaan. Kullas pääsi kuitenkin itse ajamaan pyörän varikolle, mutta oli sai selvästi tilanteessa kovan iskun ilmeisesti päähänsä.

Yleisö odottikin jännityksella, pääseekö Kullas jatkamaan kilpailua toisessa alkuerässä. Kaikeksi onneksi Kullas pystyi ajamaan erässä ja ottikin voiton Jere Haaviston edestä.

Alkuerien perusteella finaalissa tullaan näkemään hieno kaksintaistelu Kullaksen ja Rayn välillä. Toisen alkuerän perusteella Kullas vaikuttaa olevan kunnossa kaatumisen jälkeen ja lähtee ehkä kuitenkin suurimpana suosikkina kisaan. Mutta Ray uhkuu ihtoa ja tulee antamaan varmasti kovan vastuksen.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01