Sulje mainos tästä

Ajotapahtuma junioreille

09.08.2017 - Motocross
Ponke´s Raceday kasaa 50- ja 65cc –kuljettajat Vantaalle pitämään hauskaa ja mittelemään Vantaan herruudesta.
Toista kertaa järjestettävä Ponke´s Raceday kaasutellaan Lavangon motocrossradalla lauantaina 19.8. Viime vuonna ensimmäistä kertaa ajetussa kilpailussa oli mukana vain 50cc –luokka ja se keräsi silloin mukaan 47 kuljettajaa. Tänä vuonna mukana nähdään myös 65cc –luokka, joten luvassa on enemmän toimintaa radalla.

Tapahtuman isä Ponke´s Shopin Tuomas Keskikallio on innoissaan laajenemisesta.

- Alun perin meidän ajatus oli saada junioreille lisää ajotapahtumia ja sillä idealla lähdimme viime vuonna liikkeelle. Mielestäni meidän pitää panostaa nuorisoon ja sitä kautta saamme lajiin lisää kuljettajia. Nyt halusimme kasvattaa tapahtumaa ja sen vuoksi otimme myös 65-kuutioiset mukaan. Tänä vuonna meillä on lisäksi kunnon ajanotto pondereilla, joten kisa on nyt myös virallisempi, Keskikallio kertoo.

Runsaasti ajoaikaa

Tapahtumassa molempien luokkien kuljettajat pääsevät ensin aamulla ajamaan 15 minuutin vapaat harjoitukset ja pienen tauon jälkeen 10 minuutin aika-ajot. Iltapäivällä on vuorossa molemmilla luokilla kaksi erää, joissa ajetaan 10 minuutti plus kaksi kierrosta. Ja tietysti päivään mahtuu myös paljon yhteistä ajanviettoa mukavan lajin merkeissä.

Päivän päätteeksi jaetaan sitten vielä Master of Lavanko –titteli molempien luokkien nopeimmille kuljettajille. Osallistumismaksu on 35 euroa, joka sisältää ratamaksun ja ponderivuokran. Kilpailussa palkintoina on jaossa puhdasta rahaa, lahjakortteja ja jopa polkupyörä.

- Luvassa on myös paljon muuta ohjelmaa kuin kilpailu. Paikalla on meidän Ponke´s rekka, jonka ympärille rakennamme ohjelmaa. Vantaan Moottorikerho pitää ravintolaa auki, joten omia eväitäkään ei tarvitse tuoda. Kisat ajetaan ehkä tosissaan, mutta kun kypärä otetaan pois päästä, tulemme näkemään hymyileviä ja iloisia kasvoja. Olemme erittäin iloisia siitä, että VMK on vahvasti mukana tapahtumassa ja meillä on myös mahtavia tukijoita, jotka ovat mahdollistaneet kaiken tämän, Keskikallio päättää.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:

http://www.ponkes.com/raceday

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01