Sulje mainos tästä

Ajaminen Ohkolassa jatkuu tulevaisuudessakin

19.09.2017 - Motocross
TuMK:n ja Ohkolan radan maanomistajan väliset vuokraneuvottelut päättyi tuloksettomina ja osapuolten vuokrasopimus päättyy vuoden vaihteessa. Ohkolan maanomistaja kuitenkin lupaa, että ajaminen jatkuu radalla.
Tuusulan Moottoririkerhon ja Ohkolan motocrossradan maanomistajan väliset neuvottelut eivät päätyneet molempia osapuolia tyydyttäviin tuloksiin ja noin 30 vuotta kestänyt vuokrasuhde päättyy tämän vuoden lopussa. Tämä on luonnollisesti huono asia alueen harrastajille, mutta rata-alueen maanomistaja Tommi Latostenmaa lupaa ajotoiminnan alueella jatkuvan. Latostenmaa lähetti meille alla olevan tiedotteen liittyen hänen ja Tuusulan Moottorikerho ry:n vuokrasopimukseen liittyvään asiaan.

Neuvottelut osapuolten välillä päättyivät 28.8.2017 pidettyyn kokoukseen, josta Tuusulan Moottorikerhon edustajat lähtivät ulos, koska yhteisymmärrykseen ei päästy vuokra-ajasta. Maanomistaja olisi suostunut yhden vuoden kerrallaan jatkuvaan vuokra-aikaan, mutta ei Tuusulan Moottorikerhon esittämään viiden vuoden vuokra-aikaan. Alue on ollut vuokrattuna Tuusulan Moottorikerholle n.30 vuoden ajan yhdeksi vuodeksi kerrallaan paitsi ympäristöluvan vaatimusten takia edellinen vuokrakausi oli 5 vuotta. Vuokran hintaan neuvottelut eivät kariutuneet. Huolimatta neuvottelujen kariutumisesta ja yhteistoiminnan päättymisestä Tuusulan Moottorikerhon kanssa Ohkolan rata kuitenkin pysyy ja toiminta jatkuu.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut Seppo Kokko, 19.09.2017, 21:37
Eipä tainnut X racingille tulla mieleen kysyä faktoja myös Tuusulan Moottorikerholta ennen jutun julkaisua? Totuus kun on tarua ihmeellisempi...
Kirjoittanut ex enskapena, 19.09.2017, 23:33
Erinäisissä ajopaikka asioissa eivät hommat mene kun Str...Ohkolassa , toiset hakee kalliita lupia , ja pitää kiinni sovituista toimintatavoista , ehkä kaikki ei näitä sovittuja asioita kunnioita , ikävää ja tekee lajille hallaa , mutta näin on jo vuosia ollut , myös muualla , vähiten asioiden eteen tekevät "venyttävät" rajoja kunnes se koituu heidän itsensä tai koko kunnollisen harrastajaporukan tappioksi. Ikävää, mutta nykypäivää. Parempaa Ootellessa.
Kirjoittanut mika-79, 20.09.2017, 06:32
Älkää nyt vaan alkako välejä setvimään näillä palstoilla,asioilla aina kaksi puolta mutta kyllä se omistajataho ne säännöt sanelee.Toivottavasti toiminta vaan jatkuu,riitoja nämä asiat ei paljon kestä
Kirjoittanut Jani Hovi, 20.09.2017, 06:50
Seppo, tuossa kirjoitetussa tekstissä ei mielestäni ole mitään missä otettaisiin kantaa siihen, mikä on tarua tai totta, tai edes mitä neuvotteluissa on tapahtunut. Ne on asianosaisten välisiä asioita, eikä kuulu harrastajakunnalle.

Maanomistajan tiedotteessa on kerrottu, että sopimusneuvotteluissa ei päästy yhteisymmärrykseen vuokra-aikoja koskevien asioiden johdosta. Harrastajien kannalta tärkeintä on kuitenkin se, että maanomistaja kertoo tiedotteessaan toiminnan alueella jatkuvan myös tulevaisuudessa. Ja tämä asia puolestaan kuuluu harrastajille ja sen vuoksi tiedote Xracingissä julkaistiin.
Kirjoittanut kymis, 20.09.2017, 20:08
Mitään en asiasta tiedä, mutta nimi Tommi Latostenmaa herättää muistissa nimen, joka oli aikanaan myös aktiivi kuski eli asian harrastaja eli ns. hyvä ihminen.
Taitaa EMKn rata Kolmperässä olla samallalailla vuoden pätkissä.
Onneksi kunnat ja kaupungit ymmärtävät tehdä jäähalleja ja teflon päällysteisiä juoksenteluratoja oikeiden ihmisten tarpeisiin.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01