Sulje mainos tästä

”Aivoihin tulevat iskut antavat uuden perspektiivin asioihin”

12.10.2017 - Motocross
Davi Millsapsin piti ajaa viikonloppuna Las Vegasissa, mutta kaatumisen vuoksi hän joutuu jättämään ainakin Monster Cupin väliin.
Kuva: Yamaha
Davi Millsaps kaatui viime perjantaina testiradalla ja hänet kuljetettiin tapahtumapaikalta suoraan sairaalaan.
Yamaha tehdaskuljettajaksi siirtynyt Millsaps on harjoitellut tiukasti tammikuun alussa alkavaan SX-kauteen ja hänen piti tehdä ensiesiintyminen uudessa tiimissä tulevana viikonloppuna Las Vegasissa ajettavassa Monster Energy Cupissa. Millsaps kaatui kuitenkin rajusti viime perjantaina Yamahan testiradalla.

- Menetin tajuntani tilanteessa. Sain pahan aivotärähdyksen ja kyynärpääni murtui. Minut kuljetettiin sairaalaan ja pääsin sieltä pois maanantaina. Rehellisesti sanottuna, en muista tilanteesta oikein mitään. Aivoni saivat todella ison iskun. Olen käynyt nyt erikoislääkäreillä ja aloitan nyt kuntoutuksen. Kun tällaisia asioita tapahtuu, on niissä aina paljon spekuloitavaa. Minulla on ollut urani aikana useampiakin loukkaantumisia, mutta kun isku tulee aivoihin, antaa se asioihin aivan uuden perspektiivin, Millsaps kirjoittaa Instagram -tilillään.

Millsaps ei kerro, koska häntä voidaan odottaa takaisin radoille. Kuten Yamaha -kuljettaja antaa ymmärtää, ei aivoihin kohdistuneiden iskujen jälkeen ole mitään aikajanaa, koska oireet menevät ohi ja koska pystyy palaamaan normaalin tekemisen pariin.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01