Sulje mainos tästä

Yli 200 kuskia ottaa Kustaan haasteen vastaan

26.11.2017 - Enduro
Kärme Kustaa enduro kerää tänä vuonna yli 200 kuljettajaa mukaan pitämään hauskaa Hämeenlinnan maastoissa.
Kärme Kustaan ilmoittautuminen umpeutui lauantaina illalla ja määräaikaan mennessä kisaan oli mukaan ilmoittautunut 67 joukkuetta. Luokassa 1 mukana on yhteensä 13 joukkuetta ja listoilta löytyy jälleen myös todella kovia nimiä.

Viime vuoden voittoa puolustamaan lähtee Team Nirkkonen & Koneurakointi Wahlroosin joukkue. Hermanni Haljala ottaa viime vuonna joukkueessa olleen Matias Savon paikan, mutta joukkueen kaksi muuta kuljettajaa Kalle Järvinen ja Eemil Pohjola olivat myös viime vuoden voittajajoukkueessa. Ennakkoon suurimpana suosikkina kisaan lähtee kuitenkin ”International Six Days Enduro” -joukkue. Siinä ajavat Eero Remes, Henric Stigell ja Marko Tarkkala. ”Nestehukan miehet” nimellä kulkeva turkulaisjoukkue on myös ennakkoon vahva. Siinä mukavan ovat Niko Aitta, Jiri Leino ja Markus Michelsson. Kärkitaistoon mielii myös joukkue ”Touho on ihana” -jossa ajavat Antti Hänninen, Teemu Latostenmaa ja Henry Olenius.

Business-luokan puolelta löytyy myös mielenkiintoisia joukkueita. Suurimpana suosikkina tähän luokkaan starttaa LVI-Urakointi Paavolan joukkue; Mika Kaseva, Jari Mattila ja Matti Seistola. Joukkue nimeltä ”Kotagurut” on myös ennakkoon sukunimivahva, kun Toni Erikssonin ja Ludde Söderbergin isät Ari ja Marcus lähtevät kisaan mukaan. Kolmantena jäsenenä joukkueessa on Hannu Pöyry.

Kärme Kustaa enduro kaasutellaan 2.12. Hämeenlinnassa.

Lisätietoa kisasta:
http://www.xracing.fi/enduro/uutiset/karme-kustaa-haastaa-kuljettajat-20171122/

Kilpailun lähtöluettelo:
http://www.fin-enduro.com/hlmk/ilmolist.php?kilpaid=801

Kommentit

Kirjoittanut pohojalaane, 26.11.2017, 15:37
Kun tarkemmin luetteloa kahtellee, niin näkkyypi että protesti tai mahdollisesti useampikin on taas luvassa... Toivottavasti suot kuitenkin vievät mehut housuista siinä määrin että säästyttäisiin isommilta riehumisilta
Kirjoittanut Petefinn1965, 26.11.2017, 16:59
No en kyllä muista että olis rotesteja paljon tässä kisassa jätetty
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01