Sulje mainos tästä

Xracing-lehti, Päitsin virallinen katsojaopas

20.02.2018 - Enduro
Xracing ja Päijänteen Ympäriajo tiivistävät yhteistyötään. Sen johdosta Xracing-lehdessä julkaistaan Päitsin virallinen käsiohjelma.
Suomen suurin ja merkittävin moottoripyöräkilpailu Päijänteen Ympäriajo ja Xracing ovat solmineet yhteistyösopimuksen tämän vuoden kilpailun tiimoilta. Päitsin perinteinen käsiohjelma on Xracingin tuottama ja julkaistaan 9. maaliskuuta ilmestyvän Xracing-lehden mukana.
Katsojaoppaasta löytyvät Päitsin virallinen reittikartta, aikataulut, reittiselostus, lähtöluettelo, kisaennakot, harrastajien tarinat, Päitsin historiaa ja paljon muuta.

- Meille tämä on tietysti kunnia-asia saada olla tekemisissä näin voimakkaasti Päitsin kanssa. Kilpailun tuntevat Suomessa monet muutkin, kuin vain moottoripyöräilyä harrastavat ihmiset. Olemme aikaisemmin tehneet myös kisan kanssa yhteistyötä, mutta nyt katsojaoppaan siirtyminen Xracing-lehden yhteyteen on todella merkittävä askel eteenpäin, Xracingin päätoimittaja Jani Hovi kertoo.

Päitsin katsojaopas tulee Xracing-lehden tilaajien postilaatikkoon 9.3. Lehti tulee myös myyntipisteisiin ympäri Päitsin reittiä, edellisvuosien käsiohjelman tapaan. Myyntipisteet ilmoitetaan maaliskuun alussa ja lehdet ovat niissä viimeistään 12.3. Katsojaoppaan hinta on irtolehtenä 10 euroa.

Jos haluat katsojaoppaan postilaatikkoon kannettuna, etkä ole vielä Xracing-lehden tilaaja, se kannattaa tilata nyt. Tilaamalla lehden 2.3. mennessä, saat sen kotiin ensimmäisten joukossa. Lehden tilaushinta on 36 euroa / vuosi / 4 numeroa.

Lehden voi tilata osoitteesta: http://www.xracing.fi/lehti/index.html

Xracing tiedotus / Kari Salminen

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01