Sulje mainos tästä

Xracing katsojaopas: Team Örthén Yamaha Sprint

12.01.2018 - Enduro
Hausjärvellä ajetaan lauantaina kauden ensimmäinen kotimainen endurokilpailu. Tässä kisan katsojaopas.
Riihimäen Enduroseura järjestää tämän kauden ensimmäinen kotimaisen endurokilpailun ensi lauantaina Hausjärvellä. Kilpailu ajetaan sprint –kilpailuna, jossa kuljettajat kiertävät seitsemän kilometrin mittaista lenkkiä.

Kisapaikka

Kilpailukeskus on Hausjärven Puujaalla osoitteessa Taposentie 3. Paikalle on opastus Kantatie 54:lta ajettaessa Riihimäeltä Lahteen tai Lahdesta Riihimäelle päin. Alueella on hyvät pysäköintimahdollisuudet sekä hyvät kahvilapalvelut, jossa on tarjolla mm. makkaraa ja pyttipannua (maksuvälineen käy ainoastaan käteinen). Kilpailussa ajettava maastokoe on aivan kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä, joten päivän aikana ei tarvitse liikkua autolla mihinkään. Maastokokeen alku on vauhdikasta peltoa ja loppuosa metsäpätkää.

Aikataulu

Kilpailu käynnistyy klo 9.00, jolloin lähtevät luokkien C, D, V50, V60 ja K -luokkien kuljettajat. C- ja V50-luokkien kuljettajat ajavat reittiä neljä kierrosta ja D, V60- ja K-luokkien kuljettajat puolestaan kolme kierrosta. Viimeinen kuljettaja on näistä luokista maalissa n. klo 11.20. Luokkien palkintojenjako on n. klo 11.50. A, B ja V40 luokkien kuljettajat starttaavat klo 12.20 alkaen ja he kiertävät reittiä kuusi kierrosta. Näiden luokkien viimeinen kuljettaja on maalissa arviolta klo 15 ja palkintojenjako n. klo 15.30.

Kuljettajat

Kilpailussa on mukana yhteensä 136 kuljettajaa, joista A-luokassa nähdään 11. Eemil Helander tekee kilpailussa ensi esiintymisensä Yamahan ohjaimissa ja onkin yksi kisan suosikeista. Helanderin kanssa A1-luokassa ajaa myös viime kauden U20-luokan hopeamitalisti Antti Ahtila ja järjestävän seuran Mika Kaseva, jotka antavatkin ennakkoon kovimman vastuksen Helanderille. A2-luokassa mukana on kolme kuljettajaa, joista ennakkoon Roni Salin ja Jari Mattila taistelevat myös yleiskilpailun voitosta. A3-luokassa reitille starttaa vain Teemu Lehtimäki ja Juha-Pekka Tirkkonen.

Kilpailun täydellinen lähtöluettelo:
http://fin-enduro.com/ries/ilmolist.php?kilpaid=806

Lisätietoa kilpailusta järjestäjän sivulta:
http://enduroseura.com/endurosprint/yleiso/

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01