Sulje mainos tästä

Xracing katsojaopas: Päitsi 2019

14.03.2019 - Enduro
Xracingin katsojaopas Päijänteen Ympäriajon seuraamiseen on täällä.
Päijänteen Ympäriajossa jaettiin kahtena edellisenä vuonna MM-pisteitä, mutta tänä vuonna palataan jälkeen normaaliin kaavaan. Jaossa ovat kahdet SM-pisteet ja tietysti taistelu Päitsin yleiskilpailun voitosta. Perusformaatti kisassa on ennallaan, mutta tänä vuonna nähdään muutamia uusia maastokokeita. Kisa starttaa lauantaina Vierumäeltä 8:01 ja palaa samaan paikkaan yötauolle n. 20:30. Sunnuntaina aamulla kuljettajat starttaavat liikkeelle 8:31 ja ensimmäiset kuljettajat ovat maalissa Vantaan Vauhtikeskuksessa n. 15:30. Yhteensä kilometrejä kertyy noin 800 ja niistä maastokoekilometrejä noin 200.

Tänä vuonna Päitsillä esitellään myös uusi Päitsi-Trophy, jossa mukana ovat pariajon, kuntoluokan, naistenluokan ja classic-luokan kuljettajat. Tämä porukka ajaa Päitsin hieman lyhyemmässä muodossa, mutta kilpailusta tulee varmasti haastava myös heille.

Pitkät päivät

Lauantai on jälleen todella pitkä päivä kuljettajille ja silloin ajetaan 16 maastokoetta. Ennakkoon voidaan odottaa, että Satapiikin (MK 8 Haapajoki) maastokokeen jälkeen kärki on jo muotoutunut, sillä tuohon mennessä on ajettu päivän pisimmät ja haastavimmat maastokokeet. Kärki tulee ajamaan lauantaina pimeässä ainakin kolme viimeistä maastokoetta ja se tuo kisaan aina oman suolansa. Lauantaina kuljettajille on luvassa muutaman maastokokeen osalta hieman lisäporkkanaa, sillä MK2:n nopeimmalle on tarjolla ruuat Vierumäen Matkakeitaalla ja Autokeskus luovuttaa puolestaan MK5:n nopeimmalle kuljettajalle BMW 5-sarjan xDriven käyttöön viikoksi.

Sunnuntaina ajetaan yhteen 13 maastokoetta. Sunnuntaina aamupäivä tulee olemaan todella ratkaisevassa roolissa, sillä ennen puolta päivää kärkikuljettajat ovat ajaneet kuusi maastokoetta ja noiden kuuden joukkoon mahtuu myös useampi pitkä ja haastava pätkä. Juustoportin tauon jälkeen ajetaan vielä seitsemän maastokoetta, joista Jussinkorpi, Ilomaa ja Latostenmaan Enduro ovat pitkiä pätkiä, joilla ehtii vielä kisaa ratkaisemaan.

Kilpailun reittikartta, aikataulut, reittiselostus ja osoitteet maastokokeille:

http://www.xracing.fi/enduro/uutiset/paitsin-reittikartta-ja-aikataulu-20190305/

Käsiohjelma

Reittikartat, reittiselostukset, aikataulut, ratkaisupätkät ja paljon muuta kisaan liittyvää löytyvät Xracingin uudesta lehdestä. Kun tilaat lehden, saat myös lukuoikeuden digitaaliseen näköislehteen, joten kaikki tieto on saatavilla todella nopeasti. Eli jos suuntaat maastoon, kannattaa ostaa Xracing lehti ja ladata digiversio mukaan vaikkapa tablet-tietokoneelle tai älypuhelimelle:

http://www.xracing.fi/lehti/index.html

Lisäksi yksittäiset lehdet ovat myynnissä seuraavissa myyntipisteissä. Näistä paikoista lehden voi käydä ostamassa vielä loppuviikon aikana mukaan kisareissulle:

http://www.xracing.fi/enduro/uutiset/paitsin-kasiohjelman-myyntipisteet-20190311/

Päitsipaneeli

Xracingin perinteinen Päitsipaneeli julkaistiin keskiviikkona. Paneelissa on runsaasti tietoa kilpailun suosikeista ja monesta muusta asiasta. Päitsipaneeli löytyy osoitteesta:
http://www.xracing.fi/videot/2019-paitsipaneeli-20190313/

Näin seuraat Päitsiä sohvalta

Tuttuun tyyliin Xracing on oikea osoite, jos Päitsiä haluaa seurata netin välityksellä. Seuraamme kolmen hengen tiimillä kilpailua perjantaista lähtien, jolloin luvassa on ensimmäisiä tunnelmia Vierumäeltä. Kuljemme koko viikonlopun kärjen matkassa ja luvassa on reaaliaikaisia juttuja, haastatteluja, videoita ja paljon muuta koko viikonlopun ajan. Xracingin nettisivujen lisäksi meitä kannattaa seurata Facebookissa ja Instagramissa. Kaikissa näissä paikoissa on luvassa viikonlopun aikana paljon erikoismateriaalia. Facebookin puolella on luvassa livevideota useilta eri pätkiltä viikonlopun aikana.

Xracing Facebook:

http://www.facebook.com/Xracing-106881829332803/

Xracing Instragram:

http://www.instagram.com/xracingfi/

Tulokset:

Livetuloksia on luvassa jälleen koko viikonlopun ajan lähes reaaliaikaisesti Kalkun palvelun kautta osoitteessa:

http://live.kalkku.fi/

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01