Sulje mainos tästä

Tohmajärvellä kisan peruutusuhka

07.01.2019 - Enduro
Tohmajärvellä on runsaasti lunta metsässä.
Kuva: Kilpailun tiedotus
Vajaan kahden viikon kuluttua ajettavan Tohmajärven talvienduron osalta ilmoilla on peruutusuhka, sillä reitille on satanut niin paljon lunta.
Kotimaisen endurokauden ensimmäinen kilpailu pitäisi ajaa vajaan kahden viikon kuluttua Tohmajärvellä. Itärajalla on tullut lunta runsaasti vuoden vaihteen molemmin puolin, joka on kilpailun kannalta hyvä asia. Se on tuonut kuitenkin samalla myös haasteita järjestävälle kerholle Tohmajärven Enduroseuralle, sillä lumispoori pitäisi saada auki. Reitillä on tällä hetkellä lunta noin 50 cm, josta 25 cm on tullut parin päivän sisällä ja se tekee tilanteesta vaikean. Ongelmana on myös se, että kisajärjestäjillä on vain muutamia kuljettajia, jotka saavat ajaa reittiä tällä hetkellä.

- Meillä on vain kolme sellaista kuljettajaa, jotka ajavat pyörällä talvella, mutta eivät osallistu kisaan. Anoimme enduron lajiryhmältä poikkeuslupaa viidelle oman seuran kuljettajalle, että he olisivat kuluneena viikonloppuna voineet osallistua reitin aukaisemiseen, mutta emme valitettavasti saaneet lupaa. Itse on oikein tuota päätöstä ymmärrä, kun kyse ei todellakaan olisi ollut mistään harjoittelusta. Olosuhteet ovat vaan tällä hetkellä sellaiset, että poikkeuslupaa oltaisiin tarvittu, järjestävän seuran Harri Pippuri kertoo.

Tohmajärvelle etsitäänkin nyt innokkaita kuljettajia ajamaan kunnon jälkeä reitin kahdelle pitkälle maastokokeelle tämän viikon aikana. Reitti on tällä hetkellä auki, mutta spoori on vielä melkoisen haastavassa kunnossa. Lisäksi sääennusteet lupaavat vielä lisää lunta tälle viikolle.

- Tällä hetkellä uhkana on jopa kisan peruuttaminen. Sen takia pyydämmekin apuja reitin ajamiseen kaikilta, joita homma kiinnostaa. Kisaan osallistuvat kuljettajat eivät saa luonnollisesti tulla ajamaan. Tarjolla olisi kaksi hienoa pätkää, joita saa ajaa niin paljon kuin jaksaa. Lunta on todellakin mukavasti, eli nyt pääsevät myös etelän miehet lumispooriin. Meille on tulossa hyvä määrä talkooporukkaa tulevana viikonloppuna ajamaan, mutta lisää mahtuisi joukkoon, Pippuri jatkaa.

Molemmat maastokokeet löytyvät osoitteesta Kangastie 556, Tohmajärvi. Tarkemmat tiedot paikasta saa Harri Pippurilta (0400 923 280).

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut timi, 07.01.2019, 12:36
Liiton neidithän vois käydä ihan paikan päällä jos sitä maalaisjärkee löytyis,jaa nii mistä ammentaa!
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01