Sulje mainos tästä

TM-tiimipomo: ”Haluamme kiittää Remestä yhteistyöstä”

10.12.2018 - Enduro
Luca Cherubini (vas.) on noussut Eero Remeksen kanssa palkintokorokkeelle viimeisen kuuden vuoden aikana useita kertoja.
Kuva: Jani Hovi
TM julkisti tänään ensi kauden enduron tehdastiiminsä, jossa ei ole odotuksien mukaan Eero Remeksen nimeä.
TM on nauttinut neljän edellisen vuoden ajan huimaa menestyksestä enduron MM-sarjassa, kun Eero Remes on tuonut heille tuona aikana kolme maailmanmestaruutta. Remes kertoi jo aiemmin Xracingille, ettei hän tule jatkamaan MM-sarjassa TM:n ohjaimissa, sillä tiimi ei ole ensi kaudella maksamassa kuljettajille varsinaista palkkaa.

Tänään TM-tiimi julkisti ensi kauden kuljettajansa. Tämän kauden kuljettajista Andrea Verona jatkaa tiimissä myös ensi kaudella. Rinnalleen hän saa GasGasilla tällä kaudella ajaneen Daniel McCanneyn ja Yamahalla ajaneen Loic Larrieun. Larrieu ajaa 300-kuutioisella nelitahtisella pyörällä ja McCanney 300-kuutioisella kaksitahtisella pyörällä.

TM:n tiimipäällikkö Luca Cherubini kommentoi Enduro21.com -verkkosivulle Remeksen pois lähtöä tiimistä seuraavasti.

- Kuuden hienon vuoden ja kolmen maailmanmestaruuden jälkeen on aika kääntää uusi sivu. Haluamme kiittää Eeroa kaikesta yhteistyöstä. Toivottavasti näemme hänet myös jatkossa MM-sarjan varikolla. Jos niin ei käy, tuemme häntä Suomen mestaruussarjassa.

Xracingin tietojen mukaan Remeksen tilanne MM-sarjan suhteen on vielä avoin. Remes on managerinsa välityksellä käynyt keskusteluja kahden eri tiimin kanssa ensi kaudesta, mutta mitään varmaa ei ole vielä.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut Mikko, 10.12.2018, 21:06
Moottoripyörä urheilu on menossa pappa betalar toiminnaksi jonka jälkeen mestaruuden vie poju jonka lompakko on paksuin. Toivottavasti Eero löytää tiimin josta saa viimeiset rippeet taskuunsa mikä mestarille kuuluu.
Kirjoittanut pranta, 11.12.2018, 07:14
Yllättävän kovat jätkät on lähteneet "Artisti maksaa" -periaatteella tuohon TM tiimiin ens kaudeksi. Toki onhan se esim. Ranskassa ja Briteissä varmasti helpompi nykiä sponsorirahaa sen verran, että jää itellekin jotain kouraa kuin Suomessa.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01