Sulje mainos tästä

Takapuoli hellänä

11.03.2018 - Enduro
Jamie McCanney oli väsynyt ensimmäisen ajopäivän jälkeen.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Jamie McCanney metsästää tänä vuonna enduron E1-luokan maailmanmestaruutta. Suomessa mies kohtasi kuitenkin uusia haasteita.
Outsiders Yamaha -tiimin Jamie McCanney saapui Suomeen torstain ja perjantain välisenä yönä, viettäen perjantaina ensimmäisen ajopäivän Suomessa. Britti ajoi tuolloin tiimikaverinsa Loic Larrieun kanssa Nummisten ja Askolan maastoissa, Suomen Yamaha -tiimin opastuksessa. McCanney oli viime vuonna Päitsin yleiskilpailussa 14. mutta tänä vuonna edessä on erilaiset haasteet.

- Viime vuonna oli täällä samassa paikassa vetämässä myös ensimmäisiä harjoituksia ja silloin täällä ei ollut lunta lainkaan. Nyt tilanne on ihan toinen ja lunta riittää. Tämä on ihan erilaista touhua kuin vuosi sitten. Jo aamulla ensimmäisen puolen tunnin jälkeen takapuoleni oli niin kipeänä, etten kunnolla pystynyt ajamaan. Mutta onneksi se on nyt hieman turtunut, naureskeli McCanney Tapsan endurolenkillä.

McCanney ajoi viime vuonna Enduro2-luokassa MM-kakkoseksi Josep Garcian jälkeen. Tälle vuodelle Yamaha-kuljettajalla ei ole muuta tavoitetta kuin maailmanmestaruus.

- Tavoitteena on saada täältä Suomesta mahdollisimman hyvät pisteet sarjaa ajatellen. Suomen kärkikuljettajille minulla ei varmasti vauhti riitä, mutta pyrin olemaan MM-sarjaa kiertävien kuljettajien kärjessä ja sitä kautta saamaan hyvän startin kaudelle.

McCanney pyrkii ajamaan mahdollisimman paljon ennen kilpailua lumispoorissa, mutta tiedostaa myös levon tarpeen.

- Yritän tehdä työni mahdollisimman hyvin ja tunnollisesti, jotta on valmiina kilpailuun. Helppoa tästä ei varmasti tule, mutta ei se haittaa, McCanney päättää.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01