Sulje mainos tästä

Remes treenaa Espanjassa Yamahalla

12.01.2019 - Enduro
Eero Remes on parhaillaan Espanjassa harjoittelemassa. Monen yllätykseksi Remes harjoittelee siellä Yamahan ohjaimissa.
Eero Remeksen tämän kauden tiimipaikasta on huhuttu paljon parin viimeisen kuukauden aikana. Remeksen nimi on liitetty keskusteluissa Betan ja Shercon tehdastiimeihin, sekä viimeisimmissä huhuissa ruotsalaiseen Johansson Yamaha Official Junior Enduro -tiimiin.

Tällä hetkellä Remes on Espanjassa harjoittelemassa ja on ajanut siellä useiden tietojen mukaan Yamahalla. Lisäksi Remes poseeraa Kari Tiaisen omistaman Exdreames Enduro -yrityksen Facebook-sivuilla tuoreessa kuvassa FXR-ajovarusteet päällä. FXR on Johansson Yamaha -tiimin ajovaruste sponsori.

Kertooko tämä asia siitä, että Remes olisi tehnyt sopimuksen Johanssonin tiimin kanssa, vai onko hän vain testaamassa pyöriä Espanjassa? Johanssonin tiimi ei ole vielä ilmoittanut ensi kauden kuljettajistaan, vaan he ovat kertoneet ilmoittavansa tämän kauden suunnitelmista vuoden alussa. Myös Remes itse kertoi ennen vuoden vaihdetta, että tietoa hänen suunnitelmista on tulossa alkuvuodesta. Joten jäämme odottamaan vahvistuksia Remeksen tiimikuvioihin liittyen.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01