Sulje mainos tästä

Remes: ”Meinasin hukkua”

05.12.2017 - Enduro
Eero Remes piti Henric Stigellin ja Marko Tarkkalan kanssa hauskaa suolla.
Kuva: Antti Peltola
Eero Remes, Henric Stigell ja Marko Tarkkala ajoivat Kärme Kustaa endurossa kakkossijalle. Kolmikolla oli melkoisesti ohjelmaa etenkin viimeisellä kierroksella, mutta Remes oli päivään aivan tyytyväinen.
- Olihan se ihan mukavaa ajella, ei siinä mitään.

Olitte välillä vähän kiinnikin?

- Muutaman kerran ihan hiukan ja sitten kerran oikein kunnolla. Kaikki kolme pyörää saatiin raahata porukalla sieltä suosta pois.

Oliko väärä ajolinjan valinta?

- No siinä oli kaikilla vähän väärä linja. Ei siinä ollut varmaan hyvää linjaa missään, mutta me otimme varmaan kaikkein huonoimman. Mutta pitäähän yleisölläkin nähtävää olla.

Mikä teidän taktiikkaanne oli. Ajoitko sinä edellä koko ajan?

- Minä ajoin kärjessä ja yritin katsella jotain linjoja. Välillä oli vaikea arvioida minne ajaa, kun eri linjoja oli niin paljon, eikä tiennyt mitä on missäkin.

Kuka teistä oli useimmin kiinni?

- En osaa sanoa. Itse en ollut kahdella ensimmäisellä kierroksella oikein missään. Viimeisellä kierroksella jäin sitten oikein kunnolla kiinni. Kerran meinasin hukkua, kun menin Makea (Tarkkala) auttamaan ja vedin pyörää keulaputkesta. Pyörä ryntäsikin irti yhtäkkiä ja lensin selälleni lätäkköön. Siinä oli niin pehmeää, että olin kaulaa myöten suossa. Huusin Henulle (Stigell), että tule auttamaan. Henu vain katseli jotain lintuja ja alkoi nauraa. Kyllä se sitten tuli apuun, kun huomasi, että nyt on oikeasti tilanne päällä, kun olin selälläni siellä.

Muistan kun olit joskus takavuosina katselemassa täällä ja silloin ei ollut kovinkaan vaikeaa. Sanoit, että tämä on kiva kisa silloin kun on oikeasti vaikeaa. Oliko tänään?

- Olihan siinä vaikeutta. Nyt oli paikkoja, joista varmaan juuri kukaan ei päässyt ajamalla. Sellaista sen pitää ollakin. Kun on kolme kuskia, niin siinä täytyykin joutua välillä kaveria auttamaan.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01