Sulje mainos tästä

Remes jättää Päitsin väliin

12.03.2019 - Enduro
Eero Remes on parhaillaan harjoittelemassa Ruotsissa.
Kuva: Johansson Yamaha Racing
Valitettavasti Eero Remestä ei nähdä sittenkään viikonloppuna Päijänteen ympäriajossa.
Monet hieraisivat silmiään reilu viikko sitten, kun Eero Remeksen nimi ilmestyi Päijänteen ympäriajon lähtölistaan. Remeksen ajaminen kisassa ei normaalissa tapauksessa olisi ollut mikään ihme, mutta kun enduron MM-sarja käynnistyy vain viikko Päitsin jälkeen, kummasteli moni asiaa.

- Suomessa on ollut niin hienot säät, että innostuin ilmoittautumaan kisaan mukaan. Ja Päitsihän on hieno kisa, joten hauskahan sinne on lähteä, Remes kertoi viime viikolla.

Nyt Remes on valitettavasti joutunut peruuttamaan osallistumisensa kisaan. Viime tiistaina Ruotsiin tiiminsä luo pyöriä testaamaan lähtenyt Remes on yhä Ruotsissa.

- Täällä on ollut hieman huonot kelit ja nyt tilanne on se, että meidän on lähdettävä aivan eteläiseen Ruotsiin treenaamaan. Täällä oli viime yönäkin neljä astetta pakkasta, joten maa on ollut hieman jäässä. Aikataulut ovat venähtäneet näiden säiden takia ja nyt minun on pakko perua Päitsille lähtö. Yksinkertaisesti aika ei nyt riitä ja MM-sarja on tietty minulle se tärkeämpi homma, Remes kertoi tänään.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01