Sulje mainos tästä

Pohjolan tahdissa

09.02.2019 - Enduro
Eemil Pohjola on pitänyt huimaa vauhtia Mallusjoella.
Kuva: Jani Hovi
Ramirent SM-enduro käynnistyi Eemil Pohjolan tahdissa. Moni kuljettaja on ollut hankaluuksissa pehmeän lumen kanssa.
Enduron SM-sarja käynnistyi tänään Mallusjoella. Aamun vesisade on onneksi tauonnut, mutta reitti on erittäin pehmeä ja kun lunta on paljon, niin reitti on myös todella raskas. Kolmen kierroksen mittaista kisaa on nyt ajettu kaksi kierrosta ja TM-kuljettaja Eemil Pohjola dominoi kisaa mielin määrin. Pohjolan johto on noin kolme minuuttia Mika Tammiseen. Henri Himmanen on kolmantena, mutta vain 7 sekuntia Tammisen takana. Aleksi Jukola on neljäs, mutta hän on jäänyt jo yli minuutin Himmaselle. Antti Hänninen on yleiskisan viides. Luokiensa kärjessä on Pohjola, Tamminen ja Hänninen.

Yleiskilpailun top 10 kuuden maastokokeen jälkeen_

Kommentit

Kirjoittanut hondaukko, 09.02.2019, 14:20
meneekö kärki sijat uusiks fonttien kans .edellee pääsee katsastuksest läpi väärällä numero mallilla, tosi hienoo eli säännöillä ei ole mitää merkitystä
Kirjoittanut enskapena, 09.02.2019, 16:13
Sääntöhän on tehnyt tehtävänsä jos kaikkien numeroista saa selvää. Oliko joku kenen numerosta et saanut selvää? Sääntöjen pilkun tarkka seuraaminen kyllä sopii sääntösuomeen, mutta järki käteen.
Kirjoittanut pohojalaane, 10.02.2019, 10:28
Kylähän se niin männöö notta sääntöihin jothain on rustattuna niin sitähän suopi noudattaa ja tiethääksein siä on myös fontti ja koko tarinoitun notta hylätä täytyis väärät jothei täm lähe tosissaan siihen notta kukhaan ei ennöö noudata säänthöjä ja kaikhi katothaan sormien läpite!
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01