Sulje mainos tästä

Phillips: ”Mahtavaa olla taas Suomessa”

10.03.2018 - Enduro
Matthew Phillips tutustui lumeen eilen vaihtelevalla Miettisen endurolenkillä Pornaisissa.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Enduron nelinkertainen maailmanmestari Matthew Phillips pöllytti lunta perjantaina.
Matthew Phillips aloitti perjantaina valmistautumisen viikon kuluttua ajettavaan Päijänteen Ympäriajoon Suomessa. Sherco-kuljettaja vietti perjantain Iso-Helson tilan hyväkuntoisella ja vaihtelevalla Miettisen enduroradalla, jossa hän haki tuntumaa lumispooriin metsässä sekä aurattuun peltoon.

- On mahtavaa olla taas Suomessa. Tänne on aina mukavaa tulla, kun ihmiset ovat ystävällisiä ja homma toimii, Phillips hehkuttaa.

Australialaisen ensimmäinen päivä lumella meni lähinnä tuntuman hakemiseen ja iskunvaimentimien säätöjen merkeissä. Todella jäykillä jousilla normaalisti ajava Phillips joutui löysentämään etenkin takapäätä, mutta suuri muutoksia hän ei halunnut tehdä.

- Kun jousitus hieman jäykempi, ei se tee mitään odottamatonta pätkillä jos sattuu ajamaan vaikka johonkin kuoppaan tai vastaavaan. Jos jousitus olisi hieman löysempi, pohjaisi se tuollaisissa odottamattomissa paikoissa ja siitä ei hyvää seuraa, Phillips selventää.

Lauantaina Phillipsillä on edessä lisää iskunvaimennintestiä Jämsässä, jossa hän tutustuu syvempään lumispooriin.

- Viime vuonna ei ollut lunta näin paljoa, mutta tähän täytyy vaan tottua. Ja tänäänkin ajo on parantunut koko ajan, mitä enemmän vain on saanut ajoa alle.

Phillips viettää kilpailun alusajan Shercon maahantuojan MP-Racingin vieraana ja starttaa ensi lauantaina kauden ensimmäiseen MM-kilpailuun Päijänteen Ympäriajoon.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01