Sulje mainos tästä

Päitsin ilmoittautuminen avautui

11.01.2018 - Enduro
Tämän vuoden Päijänteen ympäriajon ilmoittautuminen on avautunut. Samalla tuli tieto, jonka mukaan järjestäjät joutuvat rajoittamaan osallistujamäärää.
17.-18.3.2018 ajettavan Päijänteen ympäriajon ilmoittautuminen on avautunut. Viime vuoden tavoin järjestäjä joutuu tarvittaessa rajoittamaan kilpailuun osallistuvien kuljettajien määrää, jotta kuljettajaletka ei veny ajonoton kannalta liian pitkäksi. Kilpailijat hyväksytään kilpailuun mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ajoissa ilmoittautumalla pystyy varmistamaan paikkansa kilpailuun.

MM-kilpailun lisäksi Päijänteellä ajetaan viime vuoden tavoin kaksi SM-kilpailua, kun molempien päivien tulosten perusteella jaetaan erilliset SM-pisteet. SM-luokkien lisäksi kilpailussa on myös kansalliset C, V40, V50 – ja V60-luokat. Mikäli kuljettaja osallistuu MM-luokkiin, tulee ilmoittautuminen tehdä ensin MM-kilpailuun ja tämän jälkeen erikseen SM-luokkaan sähköpostin välityksellä. SM-luokkaan ilmoittautumisesta ei peritä tässä tapauksessa lisämaksua. MM-luokkiin ilmoittautuminen avautuu lähiaikoina ja se tapahtuu osoitteessa: https://www.endurogp-registration.org/

Lisäohjeita ilmoittautumisesta löytyy kilpailun lisämääräyksestä.

Kilpailun ilmoittautuminen päättyy 3.3.2018 klo 20.

Lisämääräys ja ilmoittautuminen:
http://fin-enduro.com/kilpailut.php?id=814

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01