Sulje mainos tästä

Päitsin ajoharjoittelukielto puhuttaa

01.02.2018 - Enduro
Päijänteen Ympäriajon reitillä on poikkeuksellisesti 30 päivän ajoharjoittelukielto kilpailuun osallistuvien kuljettajien osalta. Tämä asia on herättänyt myös kysymyksi
Päitsin lisämääräyksessä kerrotaan, että kilpailuun osallistuvien kuljettajien ajoharjoittelu on kielletty kilpailun reitillä 30 päivää ennen kisaa. Ja mikäli tätä sääntöä rikotaan, seuraa siitä 15 minuutin aikarangaistus kilpailuun. Kuljettajien keskuudessa on silti ollut ilmoilla kysymyksiä asiasta, koskien reitin merkkausta ja ajosuunnan merkitystä asian tulkitsemiseksi.

- Vaikka maastokoetta ei olisikaan merkitty, ei sitä saa silti ajaa ajokiellon aikana. Reittiä ei saa myöskään ajaa toiseen suuntaan, vaan se lasketaan myös ajoharjoitteluksi reitillä. Eli kaikenlainen ajaminen reitillä on kielletty 30 päivää ennen kilpailua niiltä kuljettajilta, jotka kilpailuun osallistuvat, kilpailun johtaja Sauli Nordling kertoo.

Mikäli poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi maastokokeiden vastaavat toteavat tarpeen reitin aukaisemiseen, eikä jostain syystä siihen löydy muuta porukkaan kuin kilpailuun osallistuvia kuljettajia, on poikkeuslupa mahdollinen.

- Tuossa tapauksessa maastokokeen vastaavan tulee laittaa minulle kirjallinen anomus asiasta, jonka sen jälkeen käsittelen ja keskustelen myös muiden vastuuhenkilöiden kanssa asiasta, Nordling päätti.

Päijänteen Ympäriajo kaasutellaan 17.-18.3.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut Tiplu, 01.02.2018, 23:41
Samppa, voin tulla tarvittaessa reittiä aukaisemaan ja eiköhän muitakin kilpailuun osallistumattomia löydy riittävästi.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01