Sulje mainos tästä

Novemberkåsanin päiväosuus ajettu

01.12.2018 - Enduro
Janne Mukkala kisan startissa.
Ruotsin Vimmerbyssä ajettavan Novemberkåsanin päiväosuus on takana ja kuljettavat valmistautuvat klo 18 Suomen aikaa alkavalle yö-osuudelle. Päivällä ajettiin yksi 120 km pituinen kierros, joka ajetaan tulevan yön aika vielä kahteen kertaan.
Päiväosuus sisälsi neljä erikoiskoetta, joiden kokonaiskesto kärkikuljettajila oli vähän vajaat kaksi tuntia. Kilpailun johdossa ajaa Ruotsin Albin Elowson, toisena Micke Persson ja kolmantena Joakim Ljunggren. Mitään ei ole vielä ratkaistu ja yöosuudelle kärkikolmikko lähteekin parin minuutin sisällä toisistaan.

Suomalaisista parhaissa asemissa yö-osuudelle lähtee Vantaan Janne Mukkala, jonka sijoitus omassa luokassaan on 23. ja yleiskilpailussa 41.

- Päivä meni tosi hyvin. Reitti on yllättävän hyvin jäässä ja sen takia esim. suo-osuuksilla pääsi antamaan kaasua todella hyvin. Selvästi helpompi kuin neljä vuotta sitten kun olin ensimmäisellä Kåsanilla näissä samoissa maisemissa. Aikataulu on tiukka ja sainkin 30 sek. rangaistusta kun ajoin vähän harhaan enkä ehtinyt ajoissa ek:n lähtöön. Yöstä tulee joka tapauksessa tosi rankka, muuta hyvällä fiiliksellä lähdetään antamaan hanaa, totesi taistelutahtoa puhkuva Mukkala maalissa.

Toiseksi parhaana suomalaisena ajaa Kangasalan Niklas Laankoski, joka päiväosuuden jälkeen on junioriluokassa sijalla 26. ja kokonaiskilpailussa sijalla 66. Suomalaisten edesottamuksia ja kilpailun tuloksia voi tulevan illan ja yön aikana seurata osoitteessa http://www.nts-timing.se/

Sami Pöllänen

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01