Sulje mainos tästä

Molanderin käsi murtui – Barreda johtaa

07.01.2015 - Enduro
Joan Barreda Bort johdaa Dakar -rallia moottoripyörien osalta.
Kuva: Red Bull Content Pool
Suomen Ralf Molander joutui keskeyttämään Dakar -rallin toisena ajopäivä, murrettuaan kätensä. Moottoripyörien puolella kilpailua johtaa Joan Barreda Bort. Valitettavasti tiistai oli myös todella synkkä päivä rallille, kuolontapauksen vuoksi.
Barreda Bort siirtyi rallin johtoon toisena ajopäivänä, jolloin hän otti myös etappivoiton. Tiistaina ajettuna kolmantena ajopäivänä hän ajoi kahden ja puolentunnin mittaisella erikoiskokeella kolmanneksi. Barreda Bortin johto on kolmen ajopäivänä jälkeen 5:33. Toisena on hänen Honda -tiimikaverinsa Paolo Goncalves.

Tiistain etapin voittoon ajoi Mathias Walkner. Entinen motocrossin MX3 -luokan maailmanmestari ajaa nyt ensimmäistä Dakar -ralliaan. Walkner on yhteiskilpailussa kolmantena, ennen viime vuoden voittajaa Marc Comaa. Viides on Ruben Faria ja kuudes Australian Toby Price, joka tunnetaan paremmin enduropoluilta.

Molanderin kilpailu päättyi

Ainoana suomalaisena kilpailussa mukana ollut Ralf Molanderin kilpailu päättyi toisena ajopäivänä. Tietojen mukaan Molanderin käsi murtui ja hän lentää lähipäivinä Suomeen.

Jälleen kuolonuhri

Tiistai oli jälleen synkkä päivä Dakar -rallille. Puolalainen moottoripyöräkuljettaja Michal Henrik löydettiin kuolleena reitin varrelta. Kilpailun organisaatio tiedotti ambulanssihelikopterin löytäneen Henrikin 300 metriä reitin sivulta tiistaina iltapäivällä 16:03. Valitettavasti tuossa vaiheessa mukana ollut lääkäri joutui toteamaan Henrikin menehtyneeksi.

Alla video kolmannen päivän tapahtumista.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01