Sulje mainos tästä

Molander valmiina seikkailuun

03.01.2015 - Enduro
Molander starttaa Dakar -ralliin numerolla 163.
Ralf Molander starttaa sunnuntaina elämänsä suurimpaan seikkailuun.
Dakar -ralli starttaa sunnuntaina Argentiinan pääkaupungista Buenos Airesista. Kolme ensimmäistä ajopäivää kaasutellaan Argentiinassa, ennen kuin kuljettajat siirtyvät Chilen kautta Boliviaan ja sieltä takaisin Argentiinaan. Kilpailu viimeinen etappi ajetaan 17. päivä ja ralli päättyy sen lähtöpaikkaan Buenos Airesiin.

15 päivän mittaisessa kilpailussa on yhteensä kaksi lepopäivää. Yhteensä moottoripyörille kilometrejä kertyy 9 295, joista erikoiskoekilometrejä on 4 752. Pisin erikoiskoe on moottoripyörillä kahdeksantena ajopäivänä, jolloin ajetaan peräti 781 kilometrin mittainen koitos.

Molander ensimmäistä kertaa mukana

Kilpailussa nähdään tänä vuonna yksi suomalainen kuljettaja, kun Ralf Molander lähtee mukaan seikkailuun. Helikopterilentäjänä siviilissä työskentelevä Molander lähtee matkaan KTM 450 Rally Replica -pyörällä, joka on kopio tehtaan kilpapyörästä. Kahteen aavikkoralliin aiemmin startannut oululainen on nyt ensimmäistä kertaa mukana lajin suurimmassa ja legendaarisimmassa kilpailussa, jonka maaliin on päässyt vain kaksi suomalaista aiemmin.

- Tavoitteeni on ajaa kilpailussa lähtökohtaisesti maaliin, Molander kertoo.

Molander on jo luonnollisesti paikan päällä ja kaikki onkin valmiina.

- Pyörä on onnellisesti katsastettu. Tänään (lauantaina) on vuorossa seremonialähtö sekä valokuvaukset. Yleisöä on paikalla koko ajan todella paljon ja tunnelma on jo nyt korkealla Molander kertoi Argentiinasta.

Lisää Molanderin valmistautumisesta kilpailuun ja muistakin tunnelmista:
http://www.xracing.fi/yleista-alalta/uutiset/keskiviikon-kahvitauko-ralf-molander-20141210/

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01