Sulje mainos tästä

Kommentteja Juustoportin tauolta

18.03.2018 - Enduro
Pohjola huollossa.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Kuljettajat kommentoivat sunnuntaipäivää kisan puolivälissä.
Eero Remes

- Ihan hyvin on tullut. On ollut mukava ajaa kun pätkät ovat olleet hyvässä kunnossa. Lunta on vähän vähemmän kuin eilen, mutta on siellä spooria. Se on kuitenkin kovempaa, eikä niin paljon hakkuutettua mitä eilen. Mitään ongelmia ei ole ollut. Iltapäiväksi ei ole mitään taktiikkaa, Ohkolassa voisi yrittää jotkut ”perslinkut” vääntää. Lasketellaan vain kohti Helsinkiä.

Eemil Pohjola

- Vähän tahtoo ajatus karkailla välillä, sen verran harmittaa vielä tuo eilinen. Välillä tulee kuitenkin ihan hyvin. Se nyt lohduttaa vähän, että johdan MM-luokkaa. Eero on kuitenkin SM-luokan kärjessä. Kertaakaan en ole kaatunut, mutta tahtoo välillä mennä aina jossain pitkäksi, kun ei tunne pätkiä.

Aleksi Jukola

- Aamu tuli aikojen perusteella ihan hyvin, mutta ajo ei tuntunut hyvältä. En tainnut olla vielä oikein hereillä. Ruuhijärvellä tuli kyllä Eerolta takkiin ihan sairaasti. Olen kuitenkin tullut sen minkä pääsen ja ainakin Päitsin yleiskilpailua ajatellen näyttää ihan hyvältä. Vaikka ero onkin aika iso, niin täysillä jatketaan.

Toni Eriksson

- Kolme ensimmäistä pätkää tuli aika kankeasti. Nuuttilassa aloin hiukan heräillä ja Huhdanojalla kulki sitten jo paremmin. Vaikka erot ovatkin aika isoja, niin täysillä on ajettava. Kohta mennään Ohkolaan, niin Eero menee siellä varmasti kovaa. Täytyy katsoa, ettei se saa minua kiinni. Järki päässä kuitenkin ajetaan. Hiukan tuossa meinasin hyytyä, mutta sain kropan auki ja nyt tuntuu taas tosi hyvältä.

Steve Holcombe

- Oli vähän ongelmia, kun ajoin vaihdepolkimen kiveen ja jouduin ajamaan ilman sitä. Siirtymällä ajoin harhaan ja juuri ja juuri ehdin ajoissa huoltoon. On myös vaikeaa, kun lunta ei ole enää niin paljon ja pätkät helpottuvat. En tiedä yhtään kuinka kovaa pätkälle pitäisi hyökätä. Joka tapauksessa olen ihan positiivisella mielellä.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut nimimerkki, 18.03.2018, 13:40
Hyvin on Pohjola painanut tulemaan, jos ajatukset karkailee vähän väliä. Ensi vuonna sitten paremmalla onnella. Monen monta vuotta on ollut huonoa onnea, joten todennäköisyys voittoon kasvaa vuosi vuodelta!
Kirjoittanut Jakke, 18.03.2018, 13:45
Valitettavasti todennäköisyys ei toimi noin. Mutta toivotaan parasta silti :)
Kirjoittanut nimimerkki, 18.03.2018, 14:03
Sellaista se todennäköisyyksien laskenta vain on :) ensi vuonna sitten näkee miten laskennat pätevät tuloksiin :D
Kirjoittanut Jakke, 18.03.2018, 14:27
Niin, todennäköisyyslaskenta nimenomaan ei ole sellaista, eikä todennäköisyyslaskennalla saada muuta tulosta kuin todennäköisyyksiä eri asioille. Ei ensivuoden tulosta voi tietenkään päätellä todennäköisyyslaskennalla, eikä se muutenkaan oikein sovellu mitenkään tällaiseen kompleksiseen kokonaisuuteen.

Toivotaan silti Pohjolalle parempaa onnea ensi vuonna, hyvin on kyllä vetänyt taas!
Kirjoittanut mika-79, 18.03.2018, 17:32
Sehän on moottoriurheilun suola että ei näitä kisoja etukäteen voiteta! Toki ikävää ja epäreilua joskus kaikille mutta silti. Huima kamppailu olisi kyllä taas tullut voitosta jos laitteet olisi pelannut mutta sillä turha jossitella
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01