Sulje mainos tästä

Kärkkäiselle EM-hopeaa

21.10.2013 - Enduro
Sanna Kärkkäinen otti EM-hopeaa viikonlopuna päättyneessä enduron EM-sarjassa.
Enduron EM-sarjan viimeinen osakilpailu ajettiin viikonloppuna Portugalin Ouremissa. Sanna Kärkkäinen ajoi kolmepäiväisessä päätöskisassa kahtena ensimmäisenä päivänä toiseksi ja voitti loppucrossin reilun 5 sekunnin erolla euroopanmestariksi ajaneeseen Ruotsin Jessica Jönssoniin.

[i- ]Huonomman startin ottanut Kärkkäinen ratkaisi kisan kolmannella kierroksella ohittaen Jönssonin pattisuoralla tuplaamalla hypyt. "Jessica ei tuplannut patteja, joten tiesin siinä olevan ohituspaikan. Toisella kierroksella en päässyt ohitusetäisyydelle, mutta kolmannella kierroksella pääsin kantaan ja siten ohi. välimatka kasvoi sen jälkeen riittävästi. Joten ajoin varmalla otteella maaliin.

Kahtena ensimmäisenä päivänä Kärkkäinen ajoi pohja-aikoja pätkillä. Mutta molempina päivinä etenkin extremepätkällä oli ongelmia.

- Toisena päivänä tein ensimmäisellä extremetestillä virheen ylämäessä ja menetin siinä paljon aikaa. Onnistuin kuitenkin muilla testeillä paremmin ja nousin toiseksi.
-Olkapääongelmien ja kaiken muun jälkeen tämä hopea kyllä kruunaa kauden. Uskomaton vuosi, enkä todellakaan osannut odottaa näinkin hyviä tuloksia EM-sarjassa alkukaudesta. Iso kiitos kaikille, etenkin sponsoreille ja tukijoukoille, jotka ovat mahdollistaneet sarjan kiertämisen ja kannustaneet eteenpäin.


Kärkkäisen tiedotus

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01