Sulje mainos tästä

Kanteleen Herkkulenkki kilpailun aattona

14.09.2018 - Enduro
Kävimme juuri tutustumassa huomenna Pukkilassa ajettavan Kanteleen Herkkulenkin reittiin.
Aiemmin julkaistuista reittiselostuksista on käynyt ilmi, että Pukkilassa ajetaan perinteistä enduro-maastoa, joka kuitenkin soveltuu kaikille harrastajista yleisen luokan kisakuskeihin saakka. Tuo määritelmä pitää hyvin paikkansa ja vaihteleva reitti tulee tarjoamaan kaiken tasoisille kuljettajille sopivasti haastetta.

Alla kuvaraportti kilpailun reitiltä tältä päivältä.

Teksti ja kuvat: Sami Pöllänen
Maastokoe 1 ajetaan pellolla, jossa on selkeä jälki ja tällä hetkellä erittäin hyvä pito. Pätkä on varsin jouhea ja aiempien ajoharjoitusten jäljiltä mutkissa jo mukavat vallit joihin nojata.
Maastokoe 2 alkaa pattisella hiekkakuoppa / crossirata -pyörityksellä ja loppu on perinteisempää metsäpolkua. Hyvä ja selkeä pätkä.
Maastokoe 3 ajetaan sänkipellolla. Pätkä on kohtalaisen lyhyt ja ensimmäisestä pätkästä poiketen pellolla ei ole vielä juurikaan jälkeä. Mutkat ovat myös ykköspätkää selvästi tiukempia ja ainakin ensimmäisten kuskien pitää olla valppaana mihin reitti kääntyy. Joka tapauksessa selkeä ja vauhdikas maastokoe tämäkin.
Siirtymät ovat selkeitä, eikä mitään harrastajallekaan liian vaikeaa paikkaa löydy. Kiviä on suhteellisen paljon, mutta kaikki täysin ajettavaa. Mitään upotuspaikkoja reitiltä ei löydy.
Oheisessa kuvassa näkyy pyörä ajetun kierroksen jälkeen. Eli varsin kuivaa on tällä hetkellä ja nähtäväksi jää yltävätkö sateet yön aikana Pukkilaan. Aikataulu tulee olemaan kärkikuskeille erittäin löysä ja harrastajillekin varsin inhimillinen. Tiedossa on reitin puolesta hyvä kilpailu.

Kommentit

Kirjoittanut Jarno Saarinen, 15.09.2018, 12:11
live.kalkku.fi tuntuis toimivan nyt tääläkin, tosin palvelulla on takavalotakuu....
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01