Sulje mainos tästä

Kanteleella krossareiden enduropäivä

15.05.2018 - Enduro
Kanteleen Krossarit Ry järjestää 16.6. harrastajille enduropäivän.
Kanteleen Krossarit Ry on yhdistys, joka puuhailee moottoriurheilun parissa. Krossarit ovat Kanteleen CC-ja endurokilpailujen sekä ajopäivien järjestäjä.

Ajopäivien ja muun puuhastelun aikana on ollut keskustelua harrastelijoille suunnatun safarimaisen ajopäivän järjestämisestä, joka keskittyisi endurosta nautiskeluun erilaisilla reiteillä.
Keskusteluissa ei ole oikein selvinnyt onko tällaisille päiville tilausta vai ei. 16.6.2018 järjestämme koeluontoisen ajopäivän, jonka perusteella sitten kehitämme tapahtuu eteenpäin tai lopetamme suunnittelun kiinnostuksen puutteessa.

Järjestettävä tapahtuma on koko päivän kestävä tapahtuma. Reitti kulkee vuorotellen metsäteitä, erilaisia metsäpolkuja, pari paikallista metsäistä hiekkakuoppaa ja joku kilometri teitäkin pitkin. Reitin pituus on noin 100 km. Tapahtumassa pääsee ajamaan paikkoihin joihin ei ole muuten pääsyä.

Välille on järjestetty tankkausmahdollisuus ja eväät järjestäjän puolesta. Reitillä on radanomaisia pätkiä, jotka voi ottaa treenauksen kannalta tai sitten pitää taukoa innokkaimpien ajaessa. Oppaat ovat vanhoja ja kokeneita alleviivaten vanhoja. Halun mukaan löytyy paikkoja omien taitojen kehittämiseen ja testaamiseen vähän hankalampien paikkojen muodossa. Reitti kuitenkin muodostuu lopulliseen muotoonsa yhteisellä päätöksellä osallistujien kanssa.

Jos homma kiinnostaa niin laita sähköpostia osoitteeseen jariperttila@hotmail.com tai tero.svinhufvud@gmail.com 31.5.2018 mennessä. Kyselyihin vastaa Jari Perttilä puh 0400 493153.
Järjestämme koetapahtuman mikäli osallistujia on vähintään viisi. Tapahtuman hinta on 50,- johon kuuluu eväät järjestäjän puolesta sekä huoltoauto, jossa kulkee bensat ja muut henkilökohtaiset tavarat mukana reitillä. Enduropyörien tulee olla rekisterissä.

T. Krossarit

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01