Sulje mainos tästä

Huima keskeytysprosentti Kåsanilla

12.11.2017 - Enduro
Niklas Laankoski (22) starttasi ainoana suomalaisen tänä vuonna kisaan.
Kuva: Reijo Kivelä
Vain 18 kuljettajaa pääsi tämän vuoden Novemberkåsanin maaliin. Valitettavasti myös kilpailun ainoan suomalaisen kuljettajan taival päättyi keskeytykseen.
Novemberkåsan oli jälleen maineensa veroinen kilpailu, etenkin kun syyssateet ovat piiskanneet Ruotsia jo muutaman kuukauden ajan. Yön pimeinä tunteina päättyneen rääkin pääsi tänä vuonna maalin vain 18 kuljettajaa, kun matkaan lähti yhteensä 165 toiveikasta kuskia. Päiväosuuden maaliin pääsi 114 kuljettajaa, mutta yöosuus osoittautui liian haastavaksi monille kuljettajille. Etenkin kierroksen avannut yli tunnin mittainen pätkä pisti kuljettajat todella koville.

Kilpailun voittoon kaasutteli Albin Elowson, jolle kertyi 13 maastokokeella ajoaikaa yhteensä 9 tuntia ja 10 minuuttia. Toiseksi ajanut Anton Nord jäi Elowsonille 44 minuuttia. Kevin Olsen kaasutteli kolmanneksi ja hän toisesta sijasta ”vain” kuusi minuuttia. Robert Forsell oli viimeinen kilpailun maaliin päässyt kuljettaja ja hän jäi 2 tuntia ja 41 minuuttia voittajalle.

Joakim Ljunggren oli kilpailussa pitkään toisena, mutta keskeytti yöosuudella. Ainoana suomalaisena kisaan startannut Niklas Laankoski ajoi hyvää kilpailua, ollen päiväosuuden jälkeen yleiskilpailussa 32. Valitettavasti Laankoski joutui keskeyttämään yöllä ensimmäisen ajetun kierroksen jälkeen, pyörän moottorin saatua vettä sisäänsä.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut HVA WR 125, 12.11.2017, 15:44
Kåsanilla oli mukana kaksi suomalaista. Niklas Laankosken lisäksi kilpailussa ajoi ÅlandMK:n Kim Grandell. Grandell keskeytti EK(:n jälkeen.
Kirjoittanut HVA WR 125, 12.11.2017, 17:20
Grandellin keskeytys siis EK 8:n jälkeen kuten Laankoskellakin.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01