Sulje mainos tästä

Hänninen: ”Kuorma kasvoi liian suureksi”

11.09.2018 - Enduro
Antti Hänninen johtaa E1-luokan SM-sarjaa 25 pisteen erolla.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Antti Hänninen ajoi yllättävän heikon tuloksen Petäjävedellä. Syy tulokseen selvisi heti kisan jälkeen ja vastaus saattaa antaa monelle mietittävää.
Et varmaan ole päivään tyytyväinen?

- En ole, en tiedä edes monesko olin. Olen onnellinen, että pääsin ehjänä maaliin. Jos vielä sain jonkun pisteen, niin ihan hyvä.

Mistä oikein kiikasti? Ei vain kulkenut, vai mikä oli?

- Tiesin, että olen aika uupunut, mutta en tiennyt, että olen näin loppu. On vain kasvanut liian paljon kuormaa yhdelle miehelle liian pitkäksi aikaa. Kyllä se seinä lopulta tulee minullakin vastaan, ihmisiähän tässä vain ollaan.

Niin, tässähän on ollut Italian MM-kisaa ja Sixille uuden, isomman pyörän laittoa ja kaikkea muuta?

- Kyllä, ja kun omalla autolla kiertää, niin se on aika kovaa hommaa. Ennen kuin pääsee kotoa lähtemään, niin onhan siinä aikamoinen työmaa. Oli minulla siihen koko viikko pyhitetty, mutta olin neljä päivää töissä ja lähdin lauantaina. En ehtinyt treenaamaan yhtään, ei tosin ollut tarkoituskaan, mutta eihän se hyvä ole, kun voimat menevät siihen, että pääsee edes kisapaikalle. Yritin kuitenkin selviytyä maaliin.

Pisteitä tuli kuitenkin ja sarjan johtopaikka säilyi.

- Olisihan se voinut vielä huonomminkin mennä. Vedin aika isot lipat tuossa kivikossa, kun olen niin väsynyt, että menee ihan zombieksi. Onneksi ei sattunut sen isommin.

Nyt sitten vähän lepoa, vai onko aikaa levätä?

- Ei oikein ole. Pitäisi vielä saada sixipyörä huomiseksi kuntoon. Eilen illalla juuri soitin töihin, etten tule ensi viikolla. On pakko vetää välillä vähän happea, ja oikeassa näköjään olin. Onneksi tiedän mistä tämä johtuu, muuten suunnittelisin varmaan jotain itsemurhaa tällä hetkellä. On tällaista ennenkin ollut, mutta nyt on vain kuorma taas kasvanut vähän liian pitkällä aikavälillä, ettei ole päässyt huilaamaan, niin nyt kävi näin.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut nimimerkki, 11.09.2018, 18:09
Vauhtia löytyy jo valmiiksi, joten Sixillä on hyvät mahdollisuudet päästä kovaan vauhtiin.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01