Sulje mainos tästä

Eriksson päivän nopein

10.02.2018 - Enduro
Toni Eriksson oli kovassa vauhdissa Mallusjoella.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Toni Eriksson oli päivän nopein kuljettaja tänään Mallusjoella, jossa kaasuteltiin Ramirent U20 SM-enduro.
U20-luokan SM-kilpailun ohella Mallusjoella ajettiin myös muiden kisaluokkien kansalliset kilpailut. Päivän yleiskilpailun ylivoimaiseen voittoon ajoon ajoi Toni Eriksson. RacingBike KTM-kuljettaja voittomarginaali oli yli puolitoista minuuttia.

- Tänään ajo tuntui paljon paremmalta kuin Karkkilassa. Pyörä toimi hyvin ja mieskin oli iskussa. Oli oikein mukavaa ajaa, kun reittikin oli hyvä, Eriksson kertoi.

Yleiskilpailun kakkossijasta käytiin taistelua Erikssonin tiimikaveri Antti Ahtilan ja Yamaha Enduro Racing Team Örthenin Eemil Helanderin kanssa. Helander piti kakkospaikkaa hallussaan viimeiselle maastokokeella asti, mutta parin pyörän sammutuksen jälkeen Ahtila nousi Helanderin ohi viiden sekunnin erolla. Näin ollen Hämeenlinnan moottorikerhon kuljettaja otti yleiskilpailun kakkossijan U20-luokan voiton lisäksi. Markus Michelsson oli yleiskilpailun neljäs ja U20-luokassa toiseksi ajanut Hugo Svärd oli yleiskisan viides. Näin ollen A1-luokan voitto meni Ahtilalle, A2-luokan ykkönen oli Michelsson ja A3-luokan ykkössija kirjattiin Erikssonille.

B-luokan yleiskilpailun voitto matkasi pohjoiseen Juhani Tuohimaan (B2) mukana. Markus Holm (B1) oli toinen ja Stefan Lindholm kolmas. B3-luokan ykkönen oli Juuso Jaatinen.

C-luokassa Niko Toukola (C1) oli päivän nopein. Jouni Martinmäki (C3) oli toinen ja Henri Käki (C2) kolmas.

V40-luokassa Tuomas Kyytsönen jatkoi hyvää vauhtia ja otti luokan voiton. Tero Häkkinen oli toinen ja Mika Ruotsalainen kolmas.

Marko Saarinen vei V50-luokan voiton, ennen Sasu Enjalaa ja Karri Tikkasta. Hannu Kormano oli puolestaan murskaavan ylivoimainen V60-luokassa. Pekka Sointula oli toinen ja Jouni Räisänen kolmas. Naisten luokassa mukana oli kaksi kuljettajaa. Minna Virtanen ajoi luokan voittoon ja Tiina Sointula toiseksi.

Täydelliset tulokset:
http://www.fin-enduro.com/tulokset/me-racing18/

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01