Sulje mainos tästä

Eriksson keskittyy vaipan vaihtoon

15.12.2018 - Enduro
Toni Eriksson pitää välivuoden kilpatoiminnasta ensi kaudella.
Kuva: Jani Hovi
Ison kasan SM-mitaleja viimeisen reilun viiden vuoden aikana kerännyt Toni Eriksson pitää välivuoden kilpailuista ja keskittyy perhe-elämään.
Toni Eriksson on uuden tilanteen edessä, kun vuodenvaihde lähestyy. Illan pitkät juoksulenkit ovat vaihtuneet vaipan vaihtamiseen ja tuttipullon lämmittämiseen, kun perheeseen syntyi loppukesästä jälkikasvua. Niinpä yhden viime vuosien menestyksekkäimmän suomalaisen offroad-kuljettajan ensi vuodesta onkin tulossa varsin erilainen aiempiin verrattuna.

- Tarkoitus on pitää kisatouhuista välivuosi ja keskittyä perheeseen. Pyörä on kyllä tallissa ja meinaan toki käydä treenaamassa. On tässä niin kauan tullut ajettua, ettei sitä osaa olla kokonaan pois touhuista. Ja eiköhän tässä vielä jossain vaiheessa taas kisatakin, Eriksson nauroi.

Kovasta kunnostaan aina tunnettu Eriksson oli uuden paikan edessä tämän kauden kahdessa viimeisessä enduron SM-kisassa, kun kilpailun rankkuus pääsi yllättämään.

- Kesällä tulleen sormivamman jälkeen ehdin käydä pari kertaa ajamassa ennen Petäjäveden SM-kisaa ja se oli minulle aika raskas. Meni varmaan pari viikkoa ennen kuin toivuin siitä. Sitten Vantaan viimeinen kisa tuli myös aika nopeasti sen jälkeen, enkä ollut sielläkään vielä kunnossa. Sitten toipumiseen menikin kuukausi, joten ei ollut ihan helppo loppukausi, Eriksson jatkoi.

KTM-kuljettaja on perinteisesti tuntenut olonsa kotoisaksi aina harjoituksissa ja jo vuosien ajan treeni-intoa on ollut runsaasti.

- Loppukaudesta oli ensimmäisen kerran sellainen tilanne, että oli hieman motivaatio-ongelmia harjoittelemiseen, joten pieni tauko tekee varmasti hyvää, Eriksson päätti.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut kesamies1, 15.12.2018, 21:00
Hyvä valinta tähän väliin Toni.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01