Sulje mainos tästä

Eriksson keskittyy enduroon

07.12.2017 - Enduro
Toni Eriksson keskittyy ensi kaudella enduroon.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Toni Eriksson panostaa tulevalla kaudella enduroon ja jättää motocrossin sivummalle.
Motocrossin MX1-luokan SM-sarjassa tällä kaudella toiseksi ajanut Toni Eriksson panostaa ensi kaudella enduron SM-sarjaan. Vuonna 2013 E3-luokan Suomen mestaruuden voittanut Eriksson ajoi tällä kaudella molempia lajeja, mutta harjoittelu painottui lähinnä motocrossiin. Enduron E2-luokan SM-loppupisteissä Eriksson jäi lopulta kahden pisteen erolla neljänneksi, mutta nyt KTM-kuljettaja haluaa palata mitalikantaan.

- Harjoittelin enduroa tällä kaudella todella vähän, mutta homma tulee muuttumaan. Tarkoituksena on ajaa ensi kaudella tietysti koko enduron SM-sarja ja hakea mestaruutta sieltä. Muuten ensi kauden kisasuunnitelmat ovat vielä hieman auki, mutta mieli tekisi ajaa ainakin Viron MM-kisa. Lisäksi varmaan ajan myös CC:n SM-sarjaa, tai ainakin aloitan kauden Parolassa. Tuo sarja on kuitenkin hyvä senkin kannalta, että siellä on rahaa jaossa. Saatan ajaa myös pari crossikisaa, mutta en missään nimessä koko sarjaa, Eriksson kertoo suunnitelmistaan.

Alkavaa kautta silmällä pitäen Eriksson ei ole vielä päässyt aloittamaan harjoittelua, kuntouttaessaan vielä vanhan vamman tiimoilta leikattua jalkaansa. Ensi kauden kisapyörä seisoo kuitenkin jo tallissa odottamassa.

- Kävin ennen jalkaleikkausta muutaman kerran ajamassa KTM:n uudella 300-kuutioisella TPI-pyörällä ja ihastuin siihen. Mielestäni moottori tuntui todella hienolta ja niinpä päädyin ajamaan sellaisella ensi kauden, Eriksson päätti.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01