Sulje mainos tästä

Enduron ilmoittautuminen säilyy Kalkussa

04.11.2018 - Enduro
Viikko sitten SML:n lajipäivillä ilmoitettiin, että kaikkien lajien ilmoittautuminen siirtyy Motti-järjestelmään. Enduron kohdalla tehdään kuitenkin poikkeus.
Enduron kohdalla ilmoittautumisesta on käyty keskusteluja kesän ajan ja niiden perusteella Kalkku tulee toimimaan yhä endurokilpailujen ilmoittautumispaikkana. Tähän perusteluna enduroon käytettävä Kalkun ilmoittautumispalvelu on tehty juuri lähtöjärjestelyitä varten. Kun lähtöjärjestys ja numerointi on luotu, niin siihen saadaan lähtöajat helposti. Tätä ominaisuutta ei juuri muissa lajeissa tarvitse.

Motista tällaista ominaisuutta ei löydy vielä. Lähtöluettelon siirto Motista Kalkun sivustollekaan ei ole aivan yksinkertaista ellei ole tarkkoja tietoja jokaisesta kilpailijasta. Jatkossakin Kalkun ilmoittautumispalvelu on vain jäsenkerhojen käytettävissä.

Jatkossakin Kalkun sivuilla tulee näkymään kilpailujen lähtöluettelot aiempaan tapaan, sillä Kalkku ry:n tietosuojaselosteessa on maininnat:

"Ilmoittautujan nimi, kerho, moottoripyörän merkki  ja sponsori julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla Suomen Moottoriliiton sääntöjen mukaisesti."
"Kilpailujen tulokset julkaistaan tällä sivustolla eikä niitä poisteta. Tuloksista ei voi tunnistaa kilpailijan henkilöllisyyttä muuten kuin nimen, kerhon ja mp:n perusteella."

Kiinteät numerot

Kalkun sivulle on laitettu näkyviin enduron kiinteiden numeroiden haku kaudelle 2019:

http://kalkku.fi/kilpailut.php?id=881

Avataan vasta 17.11.2018 ja on auki 6.12.2018 klo 20 saakka.

Kalkku ry tiedotus

Kommentit

Kirjoittanut kymis, 05.11.2018, 18:21
"Ilmoittautujan nimi, kerho, moottoripyörän merkki ja sponsori julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla Suomen Moottoriliiton sääntöjen mukaisesti."
"Kilpailujen tulokset julkaistaan tällä sivustolla eikä niitä poisteta. Tuloksista ei voi tunnistaa kilpailijan henkilöllisyyttä muuten kuin nimen, kerhon ja mp:n perusteella."
Voi jumakauta ei voi olla totta!
Siis Moottoriliitto "palkannut" jonkun ison pomon nörttipojan koodaamaan tätä Mottia.
Kaverilla ei ole ollut mitään käsitystä mihin ilmoittautumisia käytetään. Minulle on kerrottu, että Motin listaa ei voi suoraan kopioida esim exceliin. Ei voi olla totta.
Olisiko Kurre voinut vaikka vaivihkaa kysäistä Kalkusta kuinka homma hoidetaan? Ja olisi annettu sen nörttipojan pelata rauhassa Starcraftia vai mikä se nyt peli oli.
Nyt on vuosi 2018 ja meikäkin luuli, että nämä nö……..
olisi jo olleet historiaa. Mutta ei
Kirjoittanut enskapena, 05.11.2018, 18:35
Kommentoihan kymis joskus myös kun joku asia on hyvin tai siinä on onnistuttu, ettei jää sellainen kuva että ajatukset ovat enää pelkkää katkeraa sappea. Kritisoida saa kaikkea, mutta kai joku asia joskus on hyvinkin?
Kirjoittanut kymis, 05.11.2018, 19:46
Moikka enskapena!
Kerroppa sinä ensin mitä hyvää Motissa on motukkaurheilun julkisuusarvolle?
Kuka tahansa voi käydä katsomassa KILPAILUUN osallistuvien nimen? Ei voi.
Jos on esim toimittaja, niin millä saa tietoa osallistujista?
En tiedä, kerro sinä.
Olen seurannut motukkaurheilua vasta noin 65 vuotta ja nyt en pääse katsomaan ketä seuraavan viikonvaihteen kisassa on mukana. Sinun mielestä hyvä homma, vanhat äijät pysykööt ihan missä vaan.
Hei, miksi joku Kalkku osaa tehdä ja on kaikkien saatavissa, vai tarkoitatko Enskapena, että pitäisi olla vielä hiljempää.
Yleensä kannattaa aina ensi hieman miettiä ja vasta sitten.
Paavo Kymäläinen
omalla nimellä ja entisenä it-alan henkilönä
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01