Sulje mainos tästä

Endurofinlandia maaliskuussa

13.01.2019 - Enduro
Kanteleen Krossarit järjestävät maaliskuun alussa Endurofinlandian.
Kanteleen Krossarit Ry on yhdistys, joka puuhailee moottoriurheilun parissa. Krossarit ovat Kanteleen CC-ja endurokilpailujen, safarien sekä ajopäivien järjestäjä.

Mikä sitten on ENDUROFINLANDIA?

Yksi Kanteleen Krossareiden kantavista toimintaperiaatteita on mukavien, erilaisten ja nautittavien harrastuspäivien järjestäminen. Kun tätä tilaisuuttaa mietittiin, muisteltiin vanhojen aikojen pitkiä vaihtelevia spooreja, jossa samaa puuta ei tarvinnut kiertää jatkuvasti. Toisaalta voisiko Enduron ympärille järjestää vähän samaa henkeä kuin Finlandia hiihtoon, pitkä hieno lenkki, jota voi vain harrastella tai sitten ottaa todella mittaa itsestään?

Ajatuksen ympärille onkin nyt rakenneltu n. 35 km yhtenäinen lenkki, joka sisältää vanhassa Päitsihengessä perinteistä spooria, traktorin uraa, aurattua jäärataa sekä metsätietä. Pituus on mitoitettu siten, että piikilläkin pääsee tankkaamatta kierroksen. Kierrokselta pääsee väliltä pois jos jostain syystä niin haluaa ja kolmen kierroksen suorituksesta saa palkinnoksi Diplomin. Reitti on kokonaisuudessaan sellainen, että vähäiselläkin kokemuksella voi nautiskella. Alla fiilistelyvideo reitistä.

Tapahtuman keskuspaikka on vanha Kanteleen koulu (Holmankuja 40, 07565 Kantele), jossa on järjestetty ruokailu kierrosten välissä. Ajojen jälkeen on mahdollisuus saunomiseen ja peseytymiseen. Jos on tulossa pitemmältä, voi paikalla yöpyäkin lämpimässä lattiamajoituksessa.

Reitti kulkee kokonaisuudessaan metsissä, pelloilla sekä lammen jäällä. Reitillä on kaksi tienylitystä, jotka täytyy rekisteröimättömillä pyörillä hoitaa työntämällä.

No koskas sitten pääsee reitille ja mitä maksaa?

3.3.2019 alkaen klo 10:00 ja 50€ osallistumismaksuun sisältyy reittimaksun lisäksi lämmin ruoka taukopaikalla sekä juomat reitin puolivälin juoma-asemalla.

Jos homma kiinnostaa niin ilmoittaudu maksamalla Kanteleen Krossareiden tilille FI 845361 0020 016764 osallistumismaksu 50€ 24.2.2019 mennessä. Laita viestikenttään nimesi sekä puhelinnumerosi, johon voimme lähettää lisätietoa tekstiviestillä.

Kyselyihin vastaa Jari Perttilä 0400 493153 / jariperttila@hotmail.com

Kommentit

Kirjoittanut west, 14.01.2019, 22:15
Mitään kun en mistään ymmärrä, niin tarvitaankos tähän tapahtumaan lisenssiä?
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01