Sulje mainos tästä

138 kuljettajaa kauden avaukseen

08.01.2018 - Enduro
Viime vuonna U20-luokan SM-hopealle ajanut Antti Ahtila avaa myös kisakautensa lauantaina Hausjärvellä.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Kotimainen endurokausi pärähtää käyntiin tulevana lauantaina Hausjärvellä. Kilpailuun on ilmoittautunut mukaan 138 kuljettajaa.
Riihimäen Enduroseura järjestää tämän kauden ensimmäinen kotimaisen endurokilpailun ensi lauantaina Hausjärvellä. Kilpailu ajetaan sprint –kilpailuna, jossa kuljettajat kiertävät seitsemän kilometrin mittaista lenkkiä.

Kilpailu käynnistyy klo 9.00, jolloin lähtevät luokkien C, D, V50, V60 ja K -luokkien kuljettajat. Viimeinen kuljettaja on näistä luokista maalissa n. klo 11.20. Luokkien palkintojenjako on n. klo 11.50. A, B ja V40 luokkien kuljettajat starttaavat klo 12.20 alkaen ja luokkien viimeinen kuljettaja on maalissa arviolta klo 15. Luokkien palkintojenjako on n. klo 15.30.

Kilpailukeskus on Hausjärven Puujaalla osoitteessa Taposentie 3. Paikalle on opastus Kantatie 54:lta ajettaessa Riihimäeltä Lahteen tai Lahdesta Riihimäelle päin. Alueella on hyvät pysäköintimahdollisuudet sekä hyvät kahvilapalvelut, jossa on tarjolla mm. makkaraa ja pyttipannua.

A-luokissa mukana nähdään 11 kuljettajaa. Eemil Helander tekee kilpailussa ensi esiintymisensä Yamahan ohjaimissa ja onkin yksi kisan suosikeista. Helanderin kanssa A1-luokassa ajaa myös viime kauden U20-luokan hopeamitalisti Antti Ahtila ja järjestävän seuran Mika Kaseva, jotka antavatkin ennakkoon kovimman vastuksen Helanderille. A2-luokassa mukana on kolme kuljettajaa, joista ennakkoon Roni Salin ja Jari Mattila taistelevat myös yleiskilpailun voitosta. A3-luokassa reitille starttaa vain Teemu Lehtimäki ja Juha-Pekka Tirkkonen.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01