Sulje mainos tästä

Vanhalakka voittoon Kiteellä

06.10.2018 - CrossCountry
Elias Vanhalakka otti voiton tänään Kiteellä.
Elias Vanhalakka kirjattiin voittajaksi Kiteellä ajetussa Karjalan Kankailla CC -kisassa.
Yleisen luokan lähdössä Elias Vanhalakka otti kisan johdon haltuunsa alussa ja piti johtopaikkaa myös ensimmäisen kierroksen päätyttyä. Toisella kierroksella kärkeen nousi kuitenkin konkari Tommi Mäkinen, joka rupesikin kasvattamaan johtoaan. Mäkinen ajoi ruutulipulle ensimmäisenä minuutin erolla Vanhalakkaan. Kilpailun jälkeen Mäkinen sai kahden minuutin rangaistuksen, ajettuaan reittiä väärään suuntaan varikkokäynnin yhteydessä. Näin ollen Vanhalakka nousi kisan voittoon, ennen Mäkistä. Ville Meisola oli kolmas, Eemi Mutikainen neljäs ja B-luokan voittanut Toni Käyhty yleiskisan viides.

B-luokassa kakkoseksi ajoi Antti Pendikainen ja kolmanneksi Antti Karhu.

Iltapäivän viimeisessä lähdössä radalla nähtiin myös V40-luokka, jonka voittoon ajoi kolmen minuutin erolla Tero Manninen. Toni Kuivalainen oli toinen ja Tommi Tuuliluoto kolmas.

Kisapäivän Kiteellä avasi 65- kuutioisten ja CCjuniors -luokkien lähdöt. 65-kuutioisten päivän kokonaisvoittaja oli Veeti Nieminen, ennen Vili Toivasta ja Veikka Röntystä.CCjuniors -luokassa Jani Klen otti voiton ennen Jimi Klenia.

Päivän toisessa startissa reitille pääsivät naiset, nuoret, V60- ja classic -luokkien kuljettajat. Lähdön ja nuorten luokan voittoon ajoi Juho Ahokas. Jimi Laitinen oli toinen ja Aatu Nieminen kolmas. Laitinen ja Nieminen oli Ahokkaan tavoin nuorten luokan kuljettajia. V60-luokan ykkönen oli Ari Kannela, ennen Pentti Selenius ja Ilkka Tryggia. Naisten luokassa Janette Mielonen oli päivän nopein, ennen Eli Heinästä ja Tuire Ahoa. Classic-luokassa oli vain yksi osallistuja, joten Jari Klen oli päivän ykkönen.

Päivän kolmannessa startissa radalla olivat harraste- ja V50 -luokkien kuljettajat. Harrasteluokan voittoon ajoi Niko Ahokas, ennen Ville Nikkasta ja Petja Vuojärveä. Martti Ståhl oli puolestaan V50-luokan ykkönen, Harri Viertoma toinen ja Jari Harala kolmas.

Täydelliset tulokset:
http://speedhive.mylaps.com/Events/1601193

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01