Sulje mainos tästä

Seuraa näitä asioita Panssarissa

20.04.2018 - CrossCountry
2013 Panssari CC:ssä oli myös märkää.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Mihin kannattaa kiinnittää huomiota kauden ensimmäisessä CC:n SM-kisassa?
Tässä asiat, joihin ainakin kannattaa kiinnittää huomiota huomenna Parolannummella.

Toni Eriksson

Kaikella kunnialla muita kuljettajia kohtaan, mutta huomisessa kilpailussa ei ole kuin yksi voittajasuosikki ja se on Toni Eriksson. Eriksson on ollut todella vahva aina kaikissa CC-kisoissa joita on ajanut ja nyt hänellä on vielä paljon kovempi harjoituspohja talvelta kuin monella muulla kuljettajalla. Eriksson oli kovassa vauhdissa talvella enduropoluilla ja hän tulee dominoimaan myös Panssari CC:tä lauantaina.

Crossimiehet jyräävät

Päivän SM-luokassa on mukana yhteensä 21 kuljettajaa. Erikssonin lisäksi enduron kärkikuljettajista mukana ovat Joni Kaivolainen, Henry Olenius ja Jussi Arvaja, mutta muut loistavat poissaolollaan. Sen sijaan crossipuolelta mukana on Miro Lehto, Roni Salin, Aki Manninen, Jami Numminen ja Niko Kalatie. Joten ainakin määrällisesti crossimiehet vievät voiton.

Reitti

Reitti saattaa nousta päivän puheenaiheeksi kisan aikana. Kuraa riittää, mutta järjestäjät ovat tehneet hyvää työtä kuivempien paikkojen etsimiseksi. Mutta tietty kyse on offroad-lajista, joten kura kuuluu asiaan. Saattaa myös olla, että aamun ensimmäiset luokat putsaavat kurat pois reitiltä ja reitti paranee huomattavasti kun päivä etenee. Tai myös päinvastainen on mahdollista, jos alla oleva jää menee puhki.

Varikkokäynnit

Varikkokäynnit ovat aina erittäin mielenkiintoinen seurattava asia ja etenkin nyt, kun testissä on uusi systeemi. Tuo uusi systeemi hakee varmasti vielä muotoaan ja toivottavaa onkin, että sen toimivuus arvioidaan uudelleen Panssarin jälkeen ja tehdään tarvittaessa muutoksia. Ainakin ennakkoon ajateltuna uudessa systeemissä on muutamia epäkohtia, jotka nyt testataan kisassa ensimmäistä kertaa.

Seitsemän urhoollista

Lähtöluetteloa lukemalla sieltä löytyi ainakin seitsemän sellaista kuljettajaa, jotka ajavat päivän aikana kaksi eri lähtöä. Ja nämä kuljettaja ovat: Tuire Aho (naiset+harraste), Kari Ståhlström (classic+V40), Iivari Rikassaari (nuoret+harraste), Ari Kannela (V50+V60), Reijo Karppinen (V50+V60), Arttu Löflund (nuoret+harraste) ja Antti Myllymaa (V60+harraste). Kaikki heistä ajavat aamun ensimmäisen tunnin mittaisen startin ja sitten päälle eri luokissa päivän aikana tahoillaan kahden tunnin mittaisen lähdön.

Edit. 17:40 lisätty myös Antti Myllymaa listalle.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut Petefinn1965, 20.04.2018, 16:57
Ja tietenkin Myllymaan Antti HlMK V60 ja Harraste
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01