Sulje mainos tästä

Karjalan Kankailla tärähti taas

07.10.2017 - CrossCountry
Elias Vanhalakka on tuttu näky motocrossradoilta. Mutta tänään nuorukainen voitti Kiteellä myös CC-kilpailun.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Syksyn CC-kilpailujen putki käynnistyi tänään Kiteella, jossa kaasuteltiin Karjalan Kankailla CC.
Aamu Kiteellä käynnistyi MX65-luokan kahden kisaerän merkeissä. Veeti Ratinen voitti molemmat reilun 15 minuutin mittaiset ja erät oli samalla luonnollisesti päivän kokonaiskilpailun ykkönen luokassaan. Vili Toivanen oli molempien erien kakkonen ja Teemu Kuivalainen puolestaan molemmissa erissä kolmas.

Päivän toisessa lähdössä oman tunnin mittaisen eränsä ajoivat naiset, nuoret, V60- ja classic-luokan kuljettajat. Lähdön ja samalla nuorten luokan voittoon ajoi tuttuun tyyliin Niko Ahokas. Nuorten luokan kolmas oli Albert Juhola ja kolmas Juho Ahokas. Naisten luokassa mukana nähtiin yhteensä 13 kuljettajaa. Voittoon ajoi Esmeralda Vesterinen, ennen Tuire Ahoa ja Minna Virtasta. V60-luokassa Pentti Selenius oli ylivoinen voittaja. Toiseksi ajoi Timo Lahti ja kolmanneksi Arto Reponen. Claccis-luokan voittoon ajoi Jyri Taskinen, 25 sekunnin erolla toiseksi kaasutelleeseen Ari Kannelaan. Matti Kantoluoto oli kolmas.

Päivän kolmantena starttina radalla nähtiin Harraste- ja V50 -luokkien yhteislähtö. Lähdön ja samalla V50 -luokan voittoon ajoi Martti Ståhl. Jyrki Idman oli V50-luokan kakkonen ja Juha Piironen kolmas. Harraste-luokan voittoon ajoi Joni Kuivalainen. Reilun kahden tunnin aikana hänelle vain 14 sekuntia jäi toiseksi tullut Niko Puotsaari. Tuomas Vauhkonen oli kolmas.

Päivän Kiteellä päätti A, B- ja V40-luokan startti. 43 sekunnin turvin lähdön voittoon ajoi Elias Vanhalakka, ennen toiseksi kaasutellutta Toni Niemistä. Aleksi Vilkko oli kolmas, mutta hän jäi voitosta yli neljä minuuttia. B-luokan ykkönen oli Teemu Tahvanainen, toinen puolestaan Teemu Räisänen ja kolmas Tero Karvonen. V40-luokan ykkönen oli Sami Kärkkäinen, ennen Tero Häkkistä ja Tomi Myllystä.

Kilpailun täydelliset tulokset:
https://speedhive.mylaps.com/Events/1469133

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut simo, 07.10.2017, 20:14
Harmi että onnistuneen kisan pilasi törkeä kotiin päin veto palkintojen jaossa, kisan voittaja, ja ylivoimaisesti nopein kuljettaja sai pokaalin,ja sukset! B luokan voittaja sen sijaan sai 500eur Leatt lahjakortin,järjestävän seuran kuljettaja...Simo Meisola
Kirjoittanut Mikko, 07.10.2017, 23:41
Eli jos voittaa lotossa ja on Helsinkiläinen se on kotiinpäin vetoa, Kun veikkauksen pääkonttori on paikkakunnalla? Voi kyynel.......
Kirjoittanut Jukka Nieminen, 08.10.2017, 09:35
Meisola. Jatkavat perinteitä karjalaiseen tapaan edellis vuodelta.
-Jukka
Kirjoittanut jp, 08.10.2017, 22:24
Mitä sit... oli todella hieno pätkä ja hienoo et tommonen järjestetii, ihan sama vaik ei tulis kenelkkää mitää? Ja oli ne suksetki komiat
Kirjoittanut jp, 08.10.2017, 22:33
Ps. Olkaa tyytyväisiä jos jotaki saitte,itse en saannu ku paljon kuluja ja hyvän mielen. Eikös toi taida olla järj.asia kelle palkinnot jaetaa???
Kirjoittanut Freerider, 09.10.2017, 01:46
Ja lisäksi on saattanut olla esim noita tuotepalkintoja lahjoittaneen yhtiön tahto tai on muuten sovittu että tietyt lahjoitetut palkinnot annetaan tietyissä luokissa. Ja se että on saatu palkinnoiksi jotain hyödyllistä ja muutakin kuin pelkkiä pyttyjä on aina hyvä asia, toivottavasti tällainen julkinen kiukuttelu ei johda siihen että sellaisia palkintoja ei enää saada yrityksiltä.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01