Sulje mainos tästä

CC:n toinen SM-kisa Jämsässä

14.05.2018 - CrossCountry
Offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan toiseen osakilpailuun on vielä reilut pari kuukautta aikaa, mutta Jämsän koitokseen on jo mahdollista ilmoittautua.
Mobius SM Cross Country -sarjan avaus järjestettiin Hattulan Parolannummella 21. huhtikuuta. Toinen osakilpailu on vuorossa Jämsän motocrosrata-alueen maisemissa lauantaina 21. heinäkuuta.

Jämsän Seudun Moottorikerhon (JSMK) isännöimän kilpailun ilmoittautuminen on avattu Kalkku ry:n nettisivulla www.kalkku.fi. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 8. heinäkuuta kello 20:00.

Kilpailun kattava info löytyy puolestaan JSMK:n nettisivulta www.j-smk.net/tapahtumat/jamsa-cc-2018.

Tutut maastot ja toiminnot

Jämsän osakilpailussa ajetaan alustavasti 11-13 kilometriä pitkää reittiä, jossa hyödynnetään motocross-, enduro- ja trial-harjoitusmaastoja. Reitti mukailee viimevuotista ja maapohja on pääasiassa hiekkaa. Reitille mahtuu myös metsäosuuksia sekä niin sanottu trial-kallio, missä on kivisempää ja kallioisempaa mäkiosuutta. Naiset, nuoret, 60-vuotiaat veteraanit ja classic eivät aja tunnin mittaisessa kilpailussaan trial-kallio-osuutta.

Yllä mainitun ensimmäisen lähtöryhmän lisäksi päivän aikana ajetaan kaksi muuta ryhmää, joissa kummassakin kilpaillaan kaksi tuntia. Toisena ryhmänä starttaa harraste, joka pääsee näin ollen vain vähän kuluneelle reitille nautiskelemaan.

Kolmannessa ryhmässä ajetaan Suomen mestaruuspisteistä, kun A-luokka on liikkeellä. Samassa ryhmässä ajavat alle 20-vuotiaat, B-luokka sekä 40- ja 50-vuotiaat veteraanit.

A-luokan SM-osakilpailun lisäksi kyseessä naisten, 20-vuotiaiden sekä 40- ja 50-vuotiaiden veteraanien Suomen Cupien toinen osakilpailu.

SM-sarjan tiedotus

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01