Sulje mainos tästä

Ahtila Sotka-CC:n ykkönen

07.07.2018 - CrossCountry
Antti Ahtila kaasutteli jälleen voittoon.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Antti Ahtila voitti tänään Kauhajoella ajetun Sotka-CC:n.
Ahtilan vei kisan voiton lähes puolentoista minuutin erolla toiseksi kaasutelleeseen Jani Saloseen. Joonas Salonen ehti ajamaan myös 11 kierrosta ja oli A-luokan kolmas.

B-luokan voittoon ajoi Pasi Tuominen, jolle Miikka Leppänen jäi 1.19 ollen toinen. Luokan kolmas oli Miikka Raekallio ja hän jäi reilun minuutin kakkossijasta.

V40-luokassa kovinta vauhtia piti Tero Manninen, joka kaasutteli voittoon yli kolmen minuutin turvin. Juha Puotsaari oli toinen ja Mikko Laitila kolmas. V50-luokassa Kari Hirvimäki otti voiton, ennen Jouni Raskua ja Jaakko Siiraa. Vanhimmissa veteraaneissa kärkikolmikon muodostivat Ari Kannela, Reijo Karppinen ja Arto Niskanen. Classic-luokassa mukaan oli uskaltautunut vain Martti Ketelä, joka ajoikin vakuuttavasti maaliin ja samalla voittoon.

Aamulla ajetussa naisten lähdössä mukana oli vain kaksi kuljettajaa, ja heistä voittoon ajoi Vilma Forgren, Sanna Wasströmmin ollessa toinen. Nuorten luokan ykkönen oli Albert Juhola, ennen Aapo Kuikkaa ja Frans Niemelää. Juhola jatkoi voittoisaa menoa iltapäivällä, kun hän kuittasi nimiinsä myös Harraste-luokan startin. Toinen oli Jarkko Vahla ja kolmas Niko Hokkanen.

Täydelliset tulokset:

http://kalkku.fi/tulokset/kauhjmk18/

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut Jani F, 08.07.2018, 08:11
Naistenluokan voittajan sukunimessä kirjotus virhe...
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01