Sulje mainos tästä
 • 2012 Alkukauden suunnitelmia

  13.03.2012, 23:56. Kirjoittanut Toni Eriksson
  Morjesta!

  Pitkästä aikaan aion taas kirjoitella kuulumisistani ja tulevan kauden suunnitelmista. Viime kauden päivitykset loppuivat lyhyeen, kun maailma taisi pyöritellä miestä ja vastoin käymisiä oli paljon, joten en saanut itsestäni mitään irti. Mutta hieno, opettavainen kausi se oli!

  Nyt takaisin KTM:lle, tuttu merkki minulle, osaan kehittää sen nopeasti omanlaiseksi. Alkukauden treenit/ testit ovat menneet hyvin. Pyörä on nopea ja kilpailemiseen on kova hinku.

  Ajan tulevalla kaudella satunnaisia MX3 MM kilpailuita ja MX1 SM ja Supercrossien SM sarjat. Myös tarkoituksena olisi ajaa syyskuun alussa Heinolan enduron MM osakilpailu. Nyt viikonloppuna lähden Belgiaan, tarkoituksena vetää kovaa valmistautumistreeniä ennen MX3:n ensimmäistä osakilpailua Valkenswaardissa. Siitä jatkan matkaani Latviaan, jossa KTM pitää harjoitusleiriä ja sen päätteeksi Baltic cupin kilpailu Kegumssissa.


  Kiitokset tukioilleni, tästä on hyvä lähteä tulevaan kauteen!

  Gopro kamera on kypärässäni useimmissa kilpailuissa, videot päivittyvät Facebook urheilija sivustolleni, josta pääsee kehumaan ja arvostelemaan kisojani.

  T: Toni Eriksson #277
 • Kommentit

  Kirjoittanut Homersbodyrider, 16.03.2012, 23:31
  Liekö Kottaraisen teamillä fanituotteita, t-paitaa tms :) ?
  "Hyvä Toni, me luetetaan suhun..." ;)
  Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
  Kirjaudu
  > Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

  Gallup

  Lataa...

  info@xracing.fi
  jani.hovi@xracing.fi
  © 2009-2014 www.xracing.fi
  24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
  Image 01
  Image 01
  Image 01