Sulje mainos tästä
 • Raskasta hiekkaa (rapeita vohveleita)

  05.03.2012, 18:02. Kirjoittanut Ludde Söderberg
  Antti ja Service Honda, taustalla ylpeä omistaja
  Antti ja Service Honda, taustalla ylpeä omistaja
  Tervehdys arvon lukijat!

  Belgiassa radat ovat kuivia, hiekka raskaampaa ja vohvelit rapeita. Ajoa on tullut jo kohtuullisen paljon, ja karavaanari elämä Dirkx Honda (paikallinen Honda diileri, ja kovan luokan crossi-suku) -liikkeen takapihalla alkaa sujua kuin raiteilla. Suomicrossin ilmaveiviksi itsensä tituleerannut, tuleva MX3-kuljettaja Ludvig Söderberg, on sika-treenannut itseänsä kuntoon. Seuraavaksi pientä yhteenvetoa tapahtumista.

  Ap24Racing-tiimin kanssa toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin, isolohkoinen Honda tuntuu upealta ja treeniolosuhteet ovat olleet täydelliset. Pehmeällä hiekalla treenaaminen on mukavaa alkukaudesta, iskari- ja muut testit saa suoritettua hyvin, kondiksen kannalta treenaaminen on myöskin tehokasta täällä ja satunnainen koheltaminenkin tuntuu huomattavasti mukavammalta pehmeässä hiekassa. Vaikka en myönnäkään koheltavani. Eikä se kyllä ole mukavaa missään, kun asiaa tarkemmin mietin. ”Santaparkissa kun ajetaan täytyy olla eriittäin määrätietonen.” Se joka tietää kuka suomalainen motocross-legenda on sanonut tämän kuolemattoman lausahduksen, voittaa palkinnon.

  Uusi mekaanikko Jani on saatu hyvin ajettua hommaan sisään, ja suuri apu on tullut myös Antin mekaanikolta, Luutnantti Heikkoselta. Työskentelymme on ammattimaista, tehokasta, fiksua ja komeeta. Olen siis tällä hetkellä hyvin tyytyväinen nuori mies. Ajo tuntuu hyvältä, vaikkakin töitä on vielä tehtävä rankasti. Isompi pyörä taittuu alle jo ihan hyvin, mutta täydessä MM-kisaiskussa en vielä ole. Jos siis ajan yli taitojeni, alkaa meno lepattaa.

  Erityisen komeeta treenaaminen oli yhtenä päivänä, kun olimme eräällä yksityisellä, pienemmällä radalla ajamassa. Antti antoi isoa kaasua, ja koitin parhaimpani mukaan roikkua perässä. Taukoa pidellessämme paikan omistaja tuli jututtamaan meitä. Pienen juttutuokion jälkeen kaveri sanoi Analle hieman töksähtävällä englannilla: ”voisitko tehdä minulle pienen palveluksen.” Antti vastasi ripeästi ”totta kai”, ja kaveri käveli nurkan taakse. Hetken mietimme että mitäköhän seuraavaksi tapahtuu, kunnes ukko tuli takaisin, taluttaen todella herkullisen näköistä vuoden 2011 Hondan alumiinirunkoon tehtyä 500cc kaksitahti Hondaa. Service Honda. Motocross-kuskin märkä-uni. Paikan omistaja halusi että Antti käy vetämässä muutaman kierroksen tällä upealla laitteella, ja totta kai menin itse imussa pyörän kimppuun. Upea vehje, pienestä tärinästä huolimatta pelin alusta toimi hienosti, ja moottorin teho tuli ulos yllättävän lempeästi. Olen aina itse kuvitellut että 500cc pelit olivat dragsterin tyylisiä kingkongeja. Mutta pyörä oli tosi hauska! Harmi että se kuoli sukupuuttoon. Kun urani joskus tulee tiensä päähän, ostan Service Hondan, ja naaatiskelen.

  Tulevana viikonloppuna on edessä kauden avaus, Hollannin mestaruuskilpailu Ossissa. Kyseinen sankari lähtee ajamaan omaa, fiksua ajoa ja ennen kaikkea välttämään koheltamista. Seuraavassa Blogissa katsotaan miten meni.

  Kiitos mielenkiinnostanne!
  Ludde #388

  PS. Internetin aikakaudella yhä epävarmasti elävä kirjoittaja ei ole löytänyt nettiä ajoissa, joten tämäkin blogi tulee vähän myöhässä. Eka kilpailu on ajettu ja se meni mukavasti tutustuessa kilpailutoimintaan. Tulos oli molemmissa erissä 18. Kädet/ukko olivat vähän puuduksissa kauden avauksessa, mutta ehjät startit ovat koko tiimin mieleen. Tästä se lähtee."
 • Kommentit

  Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
  Kirjaudu
  > Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

  Gallup

  Lataa...

  info@xracing.fi
  jani.hovi@xracing.fi
  © 2009-2014 www.xracing.fi
  24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
  Image 01
  Image 01
  Image 01